Modalitati de livrare a produselor comandate

   Comanda dvs va fi expediata de catre Deparatamentul de Expeditii Postale CaliVita Romania aflat in Timisoara. Livrarea se realizeaza cu plata contraramburs, fie prin curierat rapid, fie prin posta romana (pentru zona de vest si centrala a tarii se livreaza prin GLS Romania, iar pentru restul tarii, cu Cargus).

   In zilele lucratoare coletul va fi expediat catre dvs. in aprox. 24 de ore de la receptionarea comenzii facute pe site-ul nostru (timp necesar depozitului sa preia datele, sa ambaleze produsele si sa expedieze coletul). 

   In cazul expedierii prin Posta Romana, la 2-3 zile de la plecarea coletului din depozitul din Timisoara, veti primi in casuta postala un aviz postal ce va notifica despre sosirea pachetului la oficiul postal de care apartineti.

   Din acel moment aveti la dispozitie maxim 10 zile pentru a solicita ridicarea coletului de la oficiul postal (cu buletinul de identitate si, eventual, cu avizul). Este de dorit sa aveti in vedere faptul ca dupa 10 zile de neprezentare, Posta Romana returneaza coletul.

   In cazul expedierii prin curierat rapid, pachetul continand comanda dvs. va ajunge la destinatie a doua zi dupa expediere. In cazul trimiterii prin curier rapid, inainte de momentul livrarii, veti fi contactat(a) telefonic de un reprezentant al firmei de curierat.

   Atentionare importanta: au existat multe cazuri in care, desi coletul sosise la oficiul postal, avizul de instiintare de la Posta Romana nu a ajuns in cutia postala a destinatarului. In cazul in care nu primiti fluturasul de notificare in maxim 5 zile de la primirea confirmarii noastre, va recomandam sa verificati personal la oficiul postal de care apartineti sosirea pachetului.