Termeni si conditii

Drepturile de autor asupra intregului continut apartin in totalitate S.C. Vitanat S.R.L.  si nu se pot folosii sau copia fara acordul scris al beneficiarului.

Cei care acceseaza site-ul web www.clinicaverde.ro au urmatoarele drepturi:
- dreptul la explorarea continutului;
- reproducerea, traducerea sau utilizarea informatiilor publicate, numai cu acordul beneficiarului;
- inserarea in paginile proprii a unor legături catre acest site web (atunci cand legaturile sunt cuprinse in website-uri comerciale sau publicitare se va asigura deschiderea site-ului www.clinicaverde.ro intr-o pagina noua);


1. Fotografiile prezentate au caracter informativ si pot contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului.
2. Persoana care isi bazeaza deciziile, actiunile sau inactiunea sa pe informatiile continute (text si/sau imagini) in acest website isi asuma raspunderea integrala pentru eventualele pierderi suferite.
3. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara nevoia de instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
4. Ne rezervam dreptul de refuza colaborarea cu clientii ce au un comportament neadecvat.
5. Preturile sunt actualizate zilnic. Preturile din comenzi sau proforme emise sunt valabile 3 zile din momentul confirmarii acestora.
6. Pentru produsele care se aduc pe baza de comanda se poate solicita unui avans de valoare procentuala din valoarea produsului.
7. Produsele comercializate de www.clinicaverde.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala/bon fiscal si certificat de garantie.