Clinicaverde.ro este Partener Calivita si vinde produse naturiste CaliVita, produse pe baza de plante pentru digestie, cardiovasculare, dureri articulare, hepatite asm bronsic, alergii.
   Popularitatea unui stil de viaţă sănătos a crescut semnificativ în ultimii ani. CaliVita International joacă un rol foarte important în popularizarea noului stil de viaţă de calitate în lume.
   Acest stil de viaţă include o alimentaţie sănătoasă, exerciţii fizice regulate şi utilizarea suplimentelor alimentare, pentru asigurarea unei nutriţii adecvate. Acum CLINICAVERDE prin CaliVita International vă oferă o oportunitate unică de afaceri: puteţi transforma acest nou stil de viaţă sănătos într-o viaţă mai bogată pentru dumneavoastră.
  Reţeaua CaliVita International vă ajută să obţineţi mai mult de la viaţă, arătându-vă cum puteţi să vă îmbunătăţiţi atât sănătatea proprie, cât şi pe cea a familiei şi prietenilor dumneavoastră.
  Dacă îmbrăţişaţi noua filosofie, veţi obţine mai multă sănătate şi bogăţie pentru dumneavoastră şi pentru cei dragi, veţi cunoaşte şi vă veţi bucura pe deplin de un stil de viaţă nou şi modern.

 

 

 

Trimiteti-ne opiniile si parerile dumneavoastra pe adresa suport@clinicaverde.ro sau utilizati formularul de contact.
Nu sunteti abonat la newsletter-ul nostru
Inscrie-te si fi la curent cu ultimele noutati si promotii.