Organic Acai - Suc de Acai organic cu pulpa de fructe

Rating: 3.5/5 (131 voturi)

153.01 RON
Tva:
24%
Cod produs:
CV0182
Puncte Bonus:
312
Cantitate:
473ml
Cantitate:
Trimite unui prieten

Numele dvs.:*
E-mail dvs.:*
Email prieten:*
Abonare newsletter

Email:*
Acai este un fruct exotic originar din jungla amazoniană, extrem de bogat în antioxidanţi şi care, de asemenea, conţine vitaminele B1, B2, C şi E, niacină, fier, potasiu, fosfor, calciu şi diferiţi aminoacizi. Are o cantitate mare de fibre dar şi un conţinut relativ mic de zahăr. Aborigenii utilizau acest fruct pentru tratarea diferitelor afecţiuni: probleme dermatologice, dureri menstruale, probleme digestive, dar şi în caz de diabet, afecţiuni cardiace şi diferite tipuri de cancer. Produsul nostru bio provine din culturi organice atent controlate.
 
Pentru cine recomandăm ?
 
Celor care îşi doresc o protecţie antioxidantă puternică, în special fumătorilor, persoanelor care au un stil stresant de viaţă sau o alimentaţie dezechilibrată, locuitorilor marilor oraşe poluate şi consumatorilor de alcool.
Celor care îşi doresc să suplimenteze terapia împotriva Sindromului Metabolic (niveluri ridicate de insulină, toleranţă redusă la glucoză, supraponderabilitate, hipertensiune arterială, un nivel ridicat de trigliceride şi colesterol).
Persoanelor aflate în căutare de suplimente organice gustoase pentru completarea curelor de slăbire.
Celor care doresc să îşi îmbunătăţească rezistenţa organismului.
Celor care doresc să îşi sprijine funcţionarea normală a organismului.
 
Şapte motive pentru a alege produsele CaliVita:
 
Beneficiind de un background profesional deosebit, CaliVita vă oferă o gamă de produse care satisface cele mai stricte condiţii de calitate, de mai mult de 20 de ani.
Ne străduim în permanenţă să utilizăm materiale naturale ce provin din surse de cea mai îmaltă calitate.
Utilizăm formule cu o absorbţie deosebită, de exemplu substanţe sub formă organică.
Oferim 100% garanţia calităţii pentru toate produsele noastre.
Produsele noastre sunt supuse unor controale stricte şi multiple, pentru a asigura în permanenţă o calitate excelentă.
Majoritatea suplimentelor noastre alimentare sunt produse în condiţii farmaceutice în SUA.
Produsele sunt fabricate în conformitate cu standardele GMP (Good Manufacturing Practice), fiind supuse unor controale continue şi unor proceduri de examinare regulate de către FDA (Food and Drug Administration). Cooperăm strâns cu autorităţile locale de resort pentru a ne asigura că produsele care ajung la consumatori sunt de cea mai înaltă calitate.
Observaţie: Toate produsele au Certificat de Control al Calităţii, Asigurarea Calităţii şi de bune Practici de Fabricaţie
 
 
Ştia-ţi că?
Acai îşi pierde cea mai mare parte a calităţilor nutritive în primele 24 de ore după recoltare, prin urmare trebuie procesat imediat, ajungând în dieta noastră sub formă de pastă sau suc?
 Cel mai mic pret de distributie 153.01 lei de pe piata.
 
Pachetul Organic Acai  
Dacă cumparati 3 Organic Acai (CV0182) pe o singură factură, ve-ti primi CADOU un al patrulea Organic Acai (CV0182)!
Cele 4 produse sunt ambalate într-o cutie din carton reciclat - Cutie Organic Acai (CF1355) şi va apărea pe factură cu valoare zero.
În limita stocului disponibil! Produsele cadou NU beneficiază de PB şi PC!
Pret:459.03

2 linguri / zi 

sau la recomandarea medicului

Componente
Valoare
Unitate
2linguri (30ml) contin: Suc de Acai organic cu pulpă de fruct
30000
mg
Afectiuni si simptome in care actioneaza
Mod de folosire
antioxidant
1-1-0
infarct miocardic
1-1-0
colesterol(scade)
1-1-0
trigliceride(scade)
1-1-0
hipertensiune arteriala(preventie)
1-1-0
diabet tip 2 (preventie)
1-1-0
anticancerigen
1-1-0
glicemie(controleaza nivelul)
1-1-0
scade satietatea
1-1-0
scade apetitul
1-1-0
intensifica metabolismul
1-1-0
obezitate
1-1-0
antiinflamator
1-1-0
Legenda: 1-1-1 = 1 dimineata, 1 la pranz, 1 seara.
6 studii stiintifice noi care demonstreaza de ce produsele organice sunt mai bune

                   În zilele noastre, produsele organice câştigă din ce în ce mai mult teren şi există din ce în ce mai multe studii ştiinţifice care demonstrează că fermele certificate ecologic produc alimente mai bune decât cele orientate spre producţia de masă.  

În continuare, vă prezentăm câteva dintre aceste studii pentru a vă ajuta să înţelegeţi de ce este bine să cumpărăm produse organice.


1. Conform unui studiu efectuat în cadrul unei ferme aparţinând Universităţii din Newcastle, Anglia, plantele cultivate la fermele ecologice conţin mai multe vitamine şi antioxidanţi, despre care se ştie că ajută organismul să combată diferite boli. În plus, cercetătorii au descoperit că produsele organice au un conţinut mai ridicat de minerale, inclusiv de fier şi zinc.

2.  În cadrul unui studiu efectuat la Universitatea din California s-a arătat că roşiile cultivate prin utilizarea metodelor organice conţin de două ori mai multe flavonoide (un antioxidant care reduce riscul de boli cardiace), iar varza albă provenind din culturi organice conţine cu până la 30% mai multă vitamina C.

3.  În urmă cu câţiva ani, oamenii de ştiinţă au studiat, în cadrul unei mănăstiri, posibilele efecte ale adoptării unei alimentaţii bazate pe produse organice. Participanţii la experiment au semnalat faptul că  problemele lor de sănătate s-au ameliorat. În acelaşi timp, s-a demonstrat că numărul celulelor imunitare din sângele lor, responsabile pentru protecţia contra virusurilor, a crescut.
4.  În cadrul unui studiu mai vechi, efectuat la un colegiu de fete din Noua Zeelandă, a fost ţinută sub observaţie starea de sănătate a elevelor din internatul colegiului. Pe parcursul studiului, care a durat aproximativ trei ani, elevele au consumat numai alimente organice. Rezultatele au arătat că acestea răceau mai rar, tuşeau mai puţin, se vindecau mai repede, iar numărul accidentărilor cauzate de activităţi sportive s-a diminuat şi acesta, la fel ca şi problemele dermatologice şi dentare.

5.  Prin efectuarea unor măsurători, se poate determina cu uşurinţă în ce măsură consumul de alimente organice influenţează calitatea laptelui matern.  În laptele mamelor care au consumat cu precădere produse organice erau prezenţi mai mulţi acizi graşi omega-3 şi acizi graşi polinesaturaţi.

6. Prin consumarea produselor ecologice, nu numai că în organismul nostru pătrund mai multe substanţe utile din punct de vedere biologic, dar se reduc chiar şi riscurile pentru sănătate provocate de reziduurile de pesticide, adaosurile de substanţe şi material manipulat genetic.  

O statistică recentă publicată în Germania arată că reziduurile de pesticide pot fi găsite în 75% dintre alimentele provenind din culturi nonorganice.  

Dacă am reuşit să vă reţinem atenţia, nu uitaţi să vă verificaţi cutia poştală electronică de îndată ce veţi primi din partea noastră un material conţinând informaţii utile despre produsul nostru certificat, Organic Noni!

Echipa clinicaverde.ro partener Calivita va recomanda pe langa Organic Noni si Organic Acai