Vein Protex

Rating: 2.7/5 (84 voturi)

140.8 RON
Tva:
24%
Cod produs:
CV0150
Puncte Bonus:
286
Cantitate:
60 TABS
Cantitate:
Trimite unui prieten

Numele dvs.:*
E-mail dvs.:*
Email prieten:*
Abonare newsletter

Email:*

Produsul naturist Vein Protex - sanatate si protectie in afectiunile venoase-tromboflebita, hemoroizi, varice

   Toata viata venele noastre lucreaza impotriva gravitatiei, transportand sangele spre inima, de jos in sus. In peretii venelor exista mici valve care, inchizandu-se, impiedica intoarcerea sangelui inapoi datorita efectului de gravitatie, acest mecanism facand posibil ca sangele sa nu se acumuleze in membrele inferioare ci sa circule in tot corpul. Datorita pomparii asigurate de muschiul cardiac, valvele din vene se deschid si se inchid la fiecare bataie a inimii. Daca, dintr-un motiv sau altul, aceasta functie este afectata, sangele se poate acumula in membre, cauzand umflarea acestora si senzatia de caldura la nivelul picioarelor. Problema nu este doar estetica; simptomele netratate, pe termen lung, pot degenera in afectiuni serioase ale venelor.

   In urma statului in picioare prelungit dar si la persoanele care desfasoara o activitate sedentara, predispozitia pentru instalarea acestor disfunctii la nivelul venelor este mai mare. In ultimul caz, de vina sunt genunchii indoiti, care afecteaza fluxul sanguin normal, precum si scaunul sau fotoliul care exercita o anumita presiune asupra picioarelor. Asadar, in cazul functionarilor, profesorilor, chirurgilor, dentistilor, coafezelor, lucrul in picioare sau statul prelungit pe scaun sunt nefavorabil pentru o functionare normala a venelor pe termen lung, dar numerosi alti factori pot afecta, de asemenea, advers, sanatatea venelor. Printre acestia se numara supraponderabilitatea (sangele este mult mai greu de pompat), varsta si factorii hormonali.

   Putem contribui la sanatatea venelor noastre ducand un stil activ de viata, purtand incaltaminte comoda, facand alternativ dusuri calde si reci, tinandu-ne picioarele ridicate cat mai mult atunci cand stam jos. Insa nu trebuie sa uitam nici de ingrijirea „interna” a venelor! Ingredientele din VeinProteX au fost atent selectate pentru a servi chiar acestui scop.

   Principalul component al produsului este ProantoCianidina Oligomerica (PCO), extrasa din samburii de struguri, care este de natura flavonoida. PCO se leaga cu usurinta de peretii capilarelor, avand drept efect reducerea permeabilitatii vaselor de sange si, in acelasi timp, soliditatea capilarelor. Este, de asemenea, si un puternic antioxidant, impiedicand astfel degradarea vaselor de sange.

   Vitamina C din compozitia produsului ajuta, de asemenea, la mentinerea flexibilitatii peretilor vaselor sanguine, care este vitala pentru sinteza colagenului, stabilizator al peretilor venelor.

   MSM, un alt ingredient al produsului, este cunoscut in special datorita beneficiilor sale pentru articulatii, insa poate imbunatati si starea vaselor de sange.

   Hesperidina este un bioflavonoid si antioxidant solubil in apa, care se gaseste, impreuna cu vitamina C, in fructe. Amplifica actiunea vitaminei C in organism, ajuta la mentinerea integritatii peretilor capilarelor si actioneaza ca un „ciment”, intarind colagenul si putand reduce chiar umflarea picioarelor cauzata de retentia de lichide. In mod asemanator altor bioflavonoide, eficienta hesperidinei este maxima in combinatie cu vitamina C si cu alte bioflavonoide.

In plus, produsul mai contine si extracte din doua plante cu efecte deosebite: ghimbir si turmeric.

 

Un flacon de Vein Protex are 60 de tablete si costa 140.80 Lei (cel mai mic pret de distributie).

1-1-0

Atentie !

- VeinProteX nu poate inlocui o alimentatie echilibrata si variata sau un stil sanatos de viata. Produsul nu poate substitui consultul si trata mentul medical.
- Daca sunteti gravida sau alaptati, cereti sfatul medic

Componente
Valoare
Unitate
- Vitamina C
250
mg
- MSM (metil-sulfonil-metan)
150
mg
- ProantoCianidina Oligomerica PCO (extrasa din seminte de grapefruit)
100
mg
- Extract de Ghimbir (standardizat la 40% ghimbirol)
66
mg
- Turmeric (standardizat la 95% curcumina)
50
mg
- Hesperidin complex
15
mg
Afectiuni si simptome in care actioneaza
Mod de folosire
Adult (18-50 ani) - preventiv
1-1-0
Ateriopatie obliteranta
1-1-0
Circulatie perfierica deficitara
1-1-0
Circulatie sanguina (imbunat.)
1-1-0
Entorsa
1-1-0
Fragilitate capilara
1-1-0
Hemoroizi
1-1-0
Picioare grele
1-1-0
Tromboflebita
1-1-0
Ulcer varicos
1-1-0
Varice
1-1-0
Legenda: 1-1-1 = 1 dimineata, 1 la pranz, 1 seara.
Anotimpul strugurilor

   Strugurele şi vinul au aproape aceeaşi vârstă ca şi omenirea. Diferitele specii de struguri au apărut pe pământ cu mai bine de o sută de milioane de ani înainte, în epoca cretacică, fiind astfel una dintre cele mai vârstnice plante cu flori. În era glacială, aria lor de răspândire a scăzut în mare măsură, pe continentul european supravieţuind o singură specie, şi doar câteva pe continentul american. Iniţial, strugurii erau plante dioecice (cu flori feminine şi masculine pe plante separate), însă prin înmulţirea şi răspândirea lor au evoluat în hibrizi.

Strugurele este un fruct cunoscut şi consumat în întreaga lume. Datorită conţinutului său ridicat de apă, aproximativ 80%, este un fruct ideal pentru o „cură" de detoxificare de toamnă. Dintre substanţele sale nutritive, cel mai important este zahărul; în funcţie de specie, conţinutul de zahăr poate varia între 18-22 g/100 g struguri, se absoarbe uşor şi eliberează rapid energie. Este o sursă excelentă de vitamine (C, A, B1 şi B2) şi minerale. Are un conţinut ridicat de calciu, magneziu, fier şi fosfor. De asemenea, conţine o cantitate semnificativă de potasiu, care acţionează ca un diuretic natural, contribuind astfel la eficienţa unor cure de detoxificare, prin stimularea proceselor de detoxificare ale organismului. Coaja şi pulpa strugurelui sunt bogate în acizi naturali, celuloză şi pectină, care sunt stimulenţi deosebiţi pentru digestie. Pectinele fac parte din categoria aşa-numitelor fibre vegetale, care sunt capabile să lege cantităţi mari de apă şi alte substanţe (de ex. colesterol, toxine, acizi biliari etc.). Prin aceasta contribuie nu numai la curăţarea sistemului digestiv, ci are efecte benefice şi asupra motilităţii intestinale, accelerând tranzitul chimului intestinal.

Strugurii sunt cunoscuţi pentru conţinutul lor deosebit de ridicat de antioxidanţi. Coaja, pulpa, precum şi sâmburele sunt o sursă excelentă de compuşi antioxidanţi, dintre care cei mai cunoscuţi sunt flavonoizii. Flavonoizii sunt recunoscuţi în primul rând pentru efectul lor pozitiv asupra sistemului cardiovascular, în acelaşi timp protejând celulele împotriva efectelor nocive ale radicalilor liberi. O altă substanţă activă împortantă care se găseşte în coaja strugurelui este resveratrolul care, în afara efectelor sale antioxidante prezintă şi alte efecte biologice cardioprotective, cum ar fi efectul vasodilatator, dar totodată creşte rezistenţa în timpul activităţilor fizice şi poate avea un rol şi în pierderea greutăţii corporale.

Sâmburii de struguri conţin, de asemenea, substanţe cu efect antioxidant, cea mai cunoscută fiind o grupă de polifenoli numită OPC (proantocianidine oligomerice). Substanţele din grupa OPC sunt nu numai antioxidante, dar protejează venele şi, în general, vasele sanguine.

Dintre produsele pe care vi le recomanda clinicaverde.ro partener CaliVita, următoarele conţin substanţe active care provin din struguri: Resveratrol PLUS, VeinProteX, Senior Formula, , Xantho PLUS, Vital AB.

Bibliografie:
Dr. Biró-Dr. Lindner – Tápanyagtáblayat, Medicina Kiadó 1999.
Resveratrol improves health and survival of mice on a high calorie diet. Vol 444116
November 2006IdoiŞ10.1038/nature05354