Vital Woman

Rating: 2.9/5 (65 voturi)

74.03 RON
Tva:
24%
Cod produs:
CV0111
Puncte Bonus:
150
Cantitate:
60 TABS
Cantitate:
Trimite unui prieten

Numele dvs.:*
E-mail dvs.:*
Email prieten:*
Abonare newsletter

Email:*

Vital Woman- tonic general si sexual pentru femei 

Este un produs cu efect afrodisiac de marire a apetitului sexual, relaxant si de îmbunatatire a starii generale si a dispozitiei psihice. Pe baza cunostintelor actuale din acest domeniu, au fost realizate diverse produse în a caror compozitie se regasesc extracte vegetale care induc confortul fizico-psihic, maresc performanta fizica si psihica, îmbunatatesc activitatea sexuala la femei.

Suma actioneaza benefic în organismul feminin prin cresterea energiei, capacitatii de rezistenta, cresterea apetitului sexual.

Maca creste libidoul si poate avea efecte pozitive în caz de infertilitate.

Serona contine glicozizi sitosteroli, flavonoizi si acizi. Substante active din compozitie stimuleaza activitatea ovarelor si a uterului.

Unicornul contine saponina cu efect estrogen, precum si o substanta care întareste uterul, influentând favorabil starea psihica a femeilor în diverse perioade hormonale. Pe baza cunostintelor actuale din acest domeniu, au fost realizate diverse produse in a caror compozitie se regasesc extracte vegetale care induc confortul fizico-psihic, maresc performanta fizicii si psihica, imbunatatesc activitatea sexuala la femei. Componentele vegetale au numeroase substante active care actioneaza la nivelul molecular. Un rol deosebit revine fitosterolilor din compozitie. Liriozma (Liriosma ovata) are in compozitie beta-sitosteron, care creiste libidoul. Activitatea organelor sexuale, a creierului si a inimii este, de asemenea, ameliorata de iohimbe (Pausinystalia yohimba) cunoscut pentru efectele sale de creistere a fortei si a starii energetice a organismului. Catuaba (Juniperus brasiliensis) actioneaza favorabil asupra starii fizice a organismului, asupra activitatii sistemului nervos central, dar este util si in prevenirea frigiditatii. Damiana (Turnera diffusa), prin continutul sau in beta-sitosterina, intervine favorabilin prevenirea starilor depresive, asigura un confort psihic, usor afrodisiac, diuretic. Poate fi utiI si in prevenirea starilor de oboseala cronica la ambele sexe. Suma (Pfaffia paniculata) actioneaza benefic in organismul feminin prin cresterea energiei, capacitatii de rezistenta, apetitului sexual. Maca (Lepidium meyenii) creste libidoul si poate avea efecte pozitive in caz de infertilitate. Serona (Sereona repens) contine glicozizi sitosteroli, flavonoizi si acizi. Substantele active din compozitie stimuleaza activitatea ovarelor si a uterului. Unicornul (Aletris farinosa) contine saponina cu efect estrogen, precum si o substanta care intareste uterul, influentand favorabil starea psihica a femeilor in diverse perioade hormonale. Guarana (Paullinia cupana) este o substanta similara cofeinei, care se mai numeste si "cola braziliana". Contine de 2-3 ori mai multa pseudo-cofeina decat continutul in cofeina al cafelei sau ceaiului, avand efecte fiziologice similare (datorita substantelor teina si teobromina), fara insa a prezenta efectele secundare ale cofeinei. Stimuleaza sistemul nervos, scade oboseala, intarzie somnul, creste ritmul metabolismului, scade senzatia de foame, creste rezistenta in activitati suprasolicitante, imbunatateste reflexele conditionate.Folosirea produsului in mod sistematic dinamizeaza viata sexuala. Putem scapa de starea de oboseala si putem renaste interesul nostru fata de partenerul de viata.

 

  

   Un flacon Vital Woman are 60 de tablete si costa 74.03 lei (cel mai mic pret de distributie).

1-1-0

Componente
Valoare
Unitate
Damiana
100
mg
Rădăcină de Suma
100
mg
Catuaba
25
mg
Rădăcină de Maca
100
mg
Rădăcină de Sarsaparilla
50
mg
Saw Palmetto
50
mg
Rădăcină de Unicorn
25
mg
Extract de guarana
100
mg
Afectiuni si simptome in care actioneaza
Mod de folosire
Apetit sexual scazut
1-1-0
Avort spontan (prevenire)
1-1-0
Cancer ovarian
1-1-0
Chelire (la femei)
1-1-0
Chisturi ovariene
1-1-0
Dereglare hormonala
1-1-0
Dereglari consum anticonceptionale
1-1-0
Endometrioza
1-1-0
Fibrom uterin
1-1-0
Frigiditate
1-1-0
Infectii urinare
1-1-0
Infertilitate
1-1-0
Menopauza problematica
1-1-0
Sindrom premenstrual
1-1-0
Transpiratie abundenta
1-1-0
Vaginita distrofica
1-1-0
Legenda: 1-1-1 = 1 dimineata, 1 la pranz, 1 seara.
Vital Man si Vital Woman in reactia organismului la stres si fazele raspunsului sexual

    Nu toate persoanele reactioneaza la fel in fata situatiilor stresante. Unii reusesc sa le faca fata cu succes, altii se imbolnavesc ( sau ii imbolnavesc pe cei apropiati!). Ceea ce ne deosebeste in fata stresului este tipul comportamental; astfel exista asa numitul tip comportamental A, care sunt persoane ambitioase, perfectioniste, constiincioase, voluntare, sensibile la criticile celor din jur, care sunt mai vulnerabile la stresul cotidian, care fac mai usor boli psihosomatice ( boli cauzate de stresul psihic), si tipul comportamental B, persoane mai delasatoare, calme, comode, care se multumesc cu situatia existenta, care nu considera necesar sa faca un efort deosebit pentru un salt calitativ existential. Una din recomandarile medicale cel mai dificil de pus in practica este modificarea tipului comportamental…

 

   Cuvantul stres este un cuvant la moda. "Sunt stresata, sunt obosita, nervoasa, irascibila", cateva cuvinte pe care, chiar daca nu le spui altora ca scuza sau plangere, ti le spui in fata oglinzii, justificandu-ti tonul rastit sau privirile furioase adresate nemeritat celor din jur, scaderea tonusului vital, a energiei interioare. Nu ai insa prea mult timp sa te reculegi - viata e ca un meci de box- crosee, upercuturi, dai, primesti, parezi. Uneori sangerezi, alteori esti knock-out, dar de fiecare data continui. Cu ce pret insa, cum te afecteaza stresul si care sunt efectele lui asupra psihicului, dar si asupra corpului tau, cum iti influenteaza relatia cu partenerul de viata? Cu alte cuvinte, exista o relatie intre factorii stresanti si viata ta sexuala?

 

Stresul si comportamentul sexual

   Viata sexuala, ca parte importanta a personalitatii, este in mod evident afectata de stresul cotidian. In plus, poate deveni ea insasi sursa de stres, participand la formarea unui cerc vicios. Relatia intre sex si stres este una de interdependenta, nu doar ca relatie cauzala, ci si ca forma de manifestare. Pentru a putea intelege aceasta relatie, trebuie sa se inteleaga mecanismele de protectie pe care psihicul le adopta in fata unui stres de lunga durata, de o intensitate medie, ca acela caruia ii suntem supusi majoritatea dintre noi.

 

   Stresul creeaza un sentiment de teama, de insecuritate, caruia ii raspundem printr-o trebuinta afectiva, prin supunere, prin putere sau prin retragere. Astfel, in spatele trebuintei afective se ascunde rationamentul "sunt iubit, deci sunt ocrotit, protejat", pentru supunere sau retragere - "ma supun ( sau ma retrag) deci nu voi fi lovit", iar pentru putere- "sunt puternic, deci nimeni nu va incerca sa ma loveasca". Trebuinta afectiva ia adesea forma unei frenezii sexuale sau a foamei de placeri sexuale, fara a fi redusa numai la aceasta. Expresia sexuala a trebuintei de afectiune depinde intr-o anumita masura de faptul daca ea este favorizata sau nu de circumstante exterioare, depinzand de diferentele imprimate de civilizatie, de vitalitatea si de temperamentul sexual diferit, pentru unele persoane depasind comportamentul sexual normal. Astfel ei trec de la o relatie sexuala la alta, fara discriminare in alegerea partenerilor, pentru ei relatiile sexuale insemnand nu numai eliberarea de tensiunile sexuale specifice, ci si singura cale de realizare a contactului uman. Contactul fizic este un substitut pentru relatia afectiva. Sexualitatea devine principala punte de contact cu ceilalti si capata o importanta excesiva. Pentru majoritate insa, sexul reprezinta de cele mai multe ori o modalitate de eliberare a tensiunilor si anxietatilor, o modalitate de relaxare. Pentru cei foarte stresati convertirea tensiunilor psihice refulate in sex poate duce la o falsa concluzie, si anume ca dorintele sale sexuale exagerate s-ar datora temperamentului sau innascut. Este o situatie similara cu cel care considera ca organismul sau are nevoie de zece ore de somn, si nu de opt ca restul lumii, cand de fapt trebuinta exagerata de somn este determinata de diverse emotii refulate, somnul servind ca mijloc de a se retrage din toate conflictele.

 

Stresul si fazele raspunsului sexual

   Daca mijloacele noastre de protectie sunt depasite sau conventiile sociale sunt suficient de puternice incat sa nu produca modificari in comportamentul sexual, atunci este posibil ca raspunsul sexual propriu-zis sa fie afectat. Factorii psihici stau la baza multor disfunctii sexuale, atat ale femeii, cat si ale barbatului. Absenta libidoului, frigiditatea, tulburarile de dinamica sexuala, tulburarile de ejaculare pot avea ca etiologie, pe langa cauzele organice, de multe ori mai simplu de inlaturat, cauzele psihice, si anume stresul psihic si efectele acestuia. Dupa cum se stie, etapele raspunsului sexual la femeie sunt patru, primele doua - excitatia si faza in platou - fiind dependente de sistemul nervos parasimpatic, ultimele doua - faza orgasmica si rezolutia - de sistemul nervos simpatic. Cum in reactia de stres sistemul nervos simpatic isi epuizeaza rezervele de adrenalina si noradrenalina, disfunctiile raspunsului sexual vor implica ultimele doua faze, consecinta fiind lipsa orgasmului. Aparitia unei deficiente in obtinerea raspunsului sexual va deveni la randul ei cauza majora de stres, mai ales pentru barbati care percep mult mai acut fenomenul, incapacitatea de reproducere semnificand o eliminare sociala, pierderea respectului de sine. Apare astfel un cerc vicios, pe care doar o activitate sexuala normala l-ar fi putut rupe.

 

Solutia noastra se cheama Vital Man pentru barbati sau Vital Woman pentru femei la care se adauga Rhodiolin si qProtect si viata voastra se va echilibra.