Arginine Plus - produs naturist ce stimuleaza cresterea si detoxifierea

Rating: 2.7/5 (81 voturi)

97.46 RON
Tva:
24%
Cod produs:
FL065
Puncte Bonus:
198
Cantitate:
100 TABLETE
Cantitate:
Trimite unui prieten

Numele dvs.:*
E-mail dvs.:*
Email prieten:*
Abonare newsletter

Email:*

 

Arginine Plus - detoxifierea ficatului

 

   Cercetarile stiintifice au demonstrat ca L-arginina, unul dintre aminoacizii esentiali, intarzie dezvoltarea tumorilor, ajuta la detoxifierea ficatului si, prin stimularea eliberarii unui hormon de crestere la nivelul hipofizei, contribuie la mentinerea functionalitatii sistemului imunitar. Contribuie, de asemenea, si la indepartarea toxinelor, la procesul de speramtogeneza si are efecte benefice in. Acest aminoacid este necesar in sinteza proteinelor, colagenului, in crestere si dezvoltare, in marirea masei musculare si reducerea tesutului adipos si, de asemenea, in procesul de cicatrizare. In bolile de ficat (precum hepatita), aportul de arginina are rezultate foarte bune.


   Arginina este un element crucial pentru neutralizarea si eliminarea amoniacului din organism - substanta nociva, rezultata in urma dezintegrarii proteinelor.


   Sursele naturale de arginina sunt: semintele de floarea soarelui, susanul, painea cu tarate, orezul brun, faina de ovaz, floricelele de porumb, nucile, deserturile de gelatina, ciocolata.


   Aminoacidul arginina (L-Arginina) este absolut necesar pentru sinteza proteinelor in organism, avand un rol decisiv in cresterea si dezvoltarea optima a organismelor tinere. Fara o canatitate suficienta de Arginina, nu poate avea loc dezvoltarea masei musculare si nu se poate reduce grasimea corporala.


   Peste 50 de studii stiintifice au demonstrat ca arginina, indiferent de varsta celor care o consuma, intensifica producerea si eliberarea hormonului de crestere. In acest sens este indicat ca acest aminoacid sa fie consumat seara, inainte de a merge la culcare (nu mai tarziu de ora 22), pentru ca atunci se absoarbe cel mai bine si contribuie la stimularea cresterii prin declansarea secretiei de hormon de crestere. De asemenea, suplimentele de arginina cresc masa si forta musculara, reducand, prin efort fizic, depozitele de grasime corporala.


   In cazul unor afectiuni severe ale ficatului, cum ar fi degenerarea masiva sau ciroza, consumul de Arginina poate avea un efect pozitiv asupra cursului bolii si poate ajuta la imbunatatirea starii generale a pacientului.


   In cadrul unui program de cercetare, efectele terapeutice ale aminoacidului Arginina au fost comparate cu efectele realizate de Somato-crinina si L-dopa. Influenta benefica a acestora asupra unui bolnav incurabil au fost descrise in cartea si fimul "Treziri", acum cativa ani. S-a constatat ca arginina are aceleasi efecte - daca nu chiar mai mari - cu ale celor doua substante amintite.


   Se prefera administrarea argininei sportivilor pentru dezvoltarea si fortificarea tesutului muscular, precum si pentru scaderea cantitatii de lipide.

 

Atentie! Arginina este contraindicata femeilor gravide, schizofrenicilor si in cazul infectiilor cu virus herpetic. Trebuie consumata pe stomacul gol, cu apa sau suc de fructe. De preferat se va adminstra in special seara, inainte de culcare, dar nu mai tarziu de ora 22, pentru maximizarea efectelor sale benefice asupra organismului

 

Un flacon de Arginine Plus contine 100 tablete si costa 97.46 lei(cel mai mic pret de distributie).

0-0-1 inainte de culcare

Atentie! Arginina este contraindicata femeilor gravide, schizofrenicilor si in cazul infectiilor cu virus herpetic. Trebuie consumata pe stomacul gol, cu apa sau suc de fructe. De preferat se va adminstra in special seara, inainte de culcare, dar nu mai tarziu de ora 22, pentru maximizarea efectelor sale benefice asupra organismului

Componente
Valoare
Unitate
O tableta contine: L-arginina-
500
mg
Mangan (chelatat cu aminoacizi)-
600
mg
Cobalt (chelatat cu aminoacizi)-
50
mg
Acid alfa-cetoglutaric-
50
mg
Afectiuni si simptome in care actioneaza
Mod de folosire
Atrofie musculara
1-1-0
Ciroza hepatica
0-0-2
Crestere si dezvoltare deficitara
1-0-1
Dezvoltarea masei musculare
1-1-0
Hepatita
0-0-1
Rezistenta musculara
1-1-0
Steatoza hepatica
1-0-1
Sterilitate
1-0-1
alcoolism
1-1-0
Aparat digestiv
1-0-1
Aparat urinar
1-0-1
Arsuri ale pielii
1-0-1
Calculi renali
1-0-1
Ciroza
1-0-1
Hormoni crestere (stimulare)
1-0-1
Insuficienta renala
1-0-1
Litiaza renala
1-0-1
Pre si post operator
1-0-1
Ulcer varicos
1-0-1
Legenda: 1-1-1 = 1 dimineata, 1 la pranz, 1 seara.
O noua descoperire medicala: colesterolul declanseaza ciroza

  Un grup de cercetatori spanioli au demonstrat legatura stransa intre nivelul ridicat de colesterol si aparitia cirozei la persoanele obeze. Experimentele efectuate pe soareci deschid larg orizontul strategiilor terapeutice.Obezitatea, din ce in ce mai frecventa in toata lumea, influenteaza o serie de dezechilibre ale metabolismului, cum ar fi cresterea rezistentei la insulina sau dezvoltarea rapida a stratului de grasime in zona organelor vitale. Se estimeaza ca intre 25 si 30% din numarul persoanelor obeze au un ficat foarte gras. Din randul acestora provin bolnavii de ciroza hepatica. Cercetatorii din Barcelona sustin ca rolul-cheie in declansarea si evolutia cirozei nu il au trigliceridele, asa cum s-a crezut multa vreme. Obezitatea, din ce in ce mai frecventa in toata lumea, influenteaza o serie de dezechilibre ale metabolismului, cum ar fi cresterea rezistentei la insulina sau dezvoltarea rapida a stratului de grasime in zona organelor vitale. 

 Pentru scaderea colesterolului Clinica verde partener Calivita va recomanda: Cholestone , Omega 3 Concentrate , Lecithin 100 , Lecithin 250 , Nopalin.

Pentru reglarea metabolismului hepatic si ca ajuvant in croza hepatica Clinica verde partener Calivita va recomanda: Liver aid , Arginine Plus , Spirulina Max , Spirulina-Chlorella  Plus, Ocean 21 , Noni Organic.