Aquarion water ionizer and filter - aparat de ionizare si filtrare a apei

Rating: 2.9/5 (100 voturi)

5950 RON
Tva:
24%
Cod produs:
CE0003
Puncte Bonus:
18000
Cantitate:
1
Cantitate:
Trimite unui prieten

Numele dvs.:*
E-mail dvs.:*
Email prieten:*
Abonare newsletter

Email:*

Aquarion- dispozitiv pentru purificarea, ionizarea, oxigenarea si recompunerea moleculara a apei de baut care devine astfel apa terapeutica

 

Pentru repunerea in forma a organismului si prefigurarea unei victorii asupra oricarei boli, dupa cum spun specialistii, trebuie urmarite detoxifierea corpului, hidratarea corespunzatoare, oxigenarea corpului, alcalinizarea corpului, intarirea sistemului imunitar:

- Detoxifierea corpului - prin indepartarea reziduurilor acide si a toxinelor acumulate zilnic din aer, medicamente, alimentatie, sau generate pe stres, fiinta recastiga un atribut redutabil in lupta cu boala: vitalitatea. Apa alcalina ionizata spala reziduurile acide din celule si tesuturi. Marea ei permeabilitate ii permite sa patrunda adanc in tesuturile organismului. Aceasta actiune de spalare asigura o detoxifiere blanda a organismului.
Simptome comune ale excesului de toxine in organism: respiratie ingreunata, limba incarcata, lipsa de energie, dureri de cap, probleme digestive, alergii, acnee, eruptii


- Hidratarea corespunzatoare d.p.d.v. calitativ si cantitativ a corpului - este de baza in asimilarea optima a nutrientilor la nivel celular si eliminarea completa si la timp a compusilor metabolici reziduali din organism. Apa alcalina ionizata este mult mai usor absorbita la nivel celular hidratand organismul.

- Oxigenarea corpului - deoarece cancerul si majoritatea bolilor nu rezista intr-un mediu oxigenat, oxigenarea organelor si tesuturilor este un alt mare castig in procesul de refacere generala. Consumand apa alcalina ionizata creste nivelul de oxigen din sange. Acest lucru este important in special pentru bolnavii de cancer care sunt de obicei obositi deoarece au un nivel scazut de oxigen in sange. Apa alcalina produsa de ionizator contine un nor de bule. Acesta este oxigenul care consumat oxigeneaza sangele.

- Alcalinizarea corpului - deoarece cancerul si majoritatea bolilor nu pot evolua intr-un mediu alcalin, aducerea pH-ului corpului de la acid la alcalin este urmatorul obiectiv al persoanei care doreste sa fie sanatoasa. Corpul omenesc utilizeaza mineralele alcaline pentru a neutraliza acizii. Cand corpul nu are suficiente minerale alcaline este nevoit sa le extraga din organe si tesuturi cum ar fi oasele, inima, dintii, etc. Ionizatorul de apa asigura o bogata sursa de minerale alcaline (cum sunt Ca si Mg) pe care corpul le foloseste pentru mentinerea pH-ului.

- Intarirea sistemului imunitar - pentru a mari abilitatea corpului de a lupta cu agresiunile din interior si din exterior si de a pastra constanta homeostazia, interventia cu mijloace naturale special concepute pentru ridicarea imunitatii este ultimul dar nu si cel din urma pas pentru redobandirea sanatatii si mentinerea ei la standarde inalte.

Solutia este Aquarion care este unic prin faptul ca filtreaza, ionizeaza, oxigeneaza, descompune dimensiunea clusterilor de apa !!!

APA SANATOASA

Din cele mai vechi timpuri, oamenii au cautat apa tamaduitoare, apa tineretii.
Apele naturale speciale (izvoare, ghetari) sunt:
- Oxigenate
- Pure
- Ionizate
- Alcaline
- Formate din grupuri moleculare de dimensiuni mici
Unde putem gasi o astfel de apa?

Organismul nostru contine per-ansamblu 75% apa. Numai creierul este compus in proportie de 80% din apa, iar sangele contine in proportie de 90% apa. Ficatul contine la randul sau apa in proportie de 90%, in timp ce oasele contin 35%.

Apa nu este numai un lichid transportor de alte substante. Este un solvent, se infiltreaza in celule, este un ajutor in digestie, un diluant, un dilatator, un sistem complex de transport al nutrientilor la organe si de eliminare a reziduurilor catre exterior, un sistem electric de transmitere a mesajelor, conductor chimic, generator de energie, lubrifiant, lichid de racire si rezerva latenta de caldura.

Scaderea cantitatii apei din corp cu 2% poate cauza dereglari cerebrale, scurte pierderi de memorie, imposibilitatea concentrarii, dificultate in efectuarea calculelor matematice simple.

Cu toate acestea, doar o persoana din 4 este optim hidratata!

HIDRATAREA

Organismul nostru are nevoie de un echilibru intre aportul si eliminarea apei din organism. Nu orice lichid este potrivit nevoilor noastre. El ar trebui sa intruneasca urmatoarele proprietati:

- Sa aiba potential energetic
- Sa fie usor absorbabil
- Sa poata patrunde in celule (sa fie compus din grupuri moleculare de dimensiuni mici)
- Sa contina ioni esentiali
- Sa aiba un pH echilibrat

PH-UL ORGANISMULUI

Potentialul de hidrogen (pH) al organismului variaza intre 0 si 14. Solutiile acide au un nivel al pH-ului mai mic de 7.

Pana cand bebelusul este alaptat la piept, nivelul pH-ului din organismul acestuia este alcalin.

Treptat, odata cu inaintarea in varsta si aparitia stresului, organismul omului devine tot mai acid. In acest context, organismul incerca sa imprumute minerale, inclusiv calciu, sodiu, potasiu si magneziu de la organele vitale si oase pentru a amortiza (neutraliza) acidul si pentru a-l elimina din organism fara riscuri. Atunci incepem sa pierdem substante nutritive importante din sange, oase si tesuturi. Acesta este mecanismul de aparare a organismului impotriva acidozei.

ACIDOZA

Am vazut ca acidoza reprezinta starea de aciditate a organismului, datorata dietelor nesanatoase, chimicalelor, farmaceuticelor, etc.

Acidoza este unul din factorii care asigura conditiile dezvoltarii multor boli: guta, arsuri la stomac, dureri musculare, gastrita, osteoporoza, boli de piele, obezitate, hipertensiune, diabet, pietre la rinichi, boli de inima, cancer. Un corp aflat intr-o stare acida se imbolnaveste mai usor si imbatraneste mai repede.

Cateva simptome ale acidozei includ: lipsa de energie, constipatie, probleme digestive cum ar fi indigestia si balonarile, guta, dureri ale incheieturilor, alergii, hipertensiune, urticarie, cresterea in greutate, slabirea sistemului imunitar.

Cauze care conduc la acidoza: alimentatie neadecvata, consum insuficient de apa, stres, sedentarism.

Acidoza este direct legata de bolile moderne, cum ar fi:
- Cancerul
- Leziunile cardiovasculare
- Obezitatea, diabetul
- Deficientele (auto)imune
- Lezarea celulelor prin oxidarea organismului de catre radicalii liberi
- Imbatranirea prematura
- Osteoporoza
- Energia scazuta
- Extenuarea

ALCALINITATEA

Alcalinizarea este solutia optima pentru rezolvarea problemei acidozei. Solutiile alcaline au un nivel al pH-ului mai mare de 7, deci cu cat nivelul pH-ului creste, cu atat corpul este mai bazic si deci mai putin acid. Deoarece organismul este format in mare parte din lichide (sange), el are propriul pH, care reprezinta un echilibru de ioni incarcati. Reglarea acestuia prin ionizare negativa duce la alcalinizarea organelor. Fenomenul de alcalinizare elimina astfel problemele de sanatate legate de prezenta acidozei in organism. Adica o multime de afectiuni care pe alte cai sunt greu de combatut.

SOLUTIA data de clinicaverde.ro partener Calivita: AQUARION

Aquarion de la CaliVita este un dispozitiv de ultima generatie care lucreaza pe baza de microprocesor pentru filtrarea si ionizarea apei de la robinet.

Aparatul Aquarion contine un filtru ultra modern pentru purificarea apei, fiind totodata prevazut cu posibilitatea de a furniza atat apa alcalina, cat si apa acida, pe 4 niveluri de alcalinitate, respectiv aciditate. Odata cu alcalinizarea apei, asigura si oxigenarea acesteia.

Este usor de montat, potrivit pentru orice bucatarie, usor de folosit.

Per ansamblu, dispozitivul Aquarion reprezinta o sursa unica si complexa de apa sanatoasa cu multiple posibilitati de utilizare pentru sanatate.

 

AQUARION - FILTRAREA APEI

Filtrul complex Biostone cu turmalina filtreaza apa, care devine:
- Fara impuritati mecanice (nisip, rugina si tot ce depaseste 0.01 microni).
- Fara bacterii, virusuri si protozori.
- Fara metale grele.
- Fara clorine.
- Este permisa trecerea prin filtru a mineralelor necesare si benefice sanatatii (cum ar fi Calciul, Magneziul, Potasiul).


 

AQUARION - IONIZAREA APEI


La trecerea prin filtru, apa este pre-ionizata cu turmalin.

Ulterior, placile din titan si platina au rolul de a separa apa in doua suvoaie:
- acida
- alcalina
Nivelul de ionizare poate fi modificat manual.

 

PH-ul si EFECTELE SALE DIRECTE ASUPRA ORGANISMULUI

- sub 7: oxidare, distructie, degenerare.
- 7: neutru.
- peste 7: anti-oxidare, refacere, conservare, reintinerire.

BENEFICIILE APEI IONIZATE

Apa alcalina:
- Dezaciduleaza organismul, prin procesul de alcalinizare, actionand astfe, in mod direct, impotriva acidozei.
- Este un excelent antioxidant prin legarea si anihilarea radicalilor liberi.
- Are efect anti-imbatranire.
- Are efect revitalizant la toate nivelele functionale ale organismului prin aportul de ioni negativi liberi.
- Activeaza si intareste sistemul imunitar al corpului.
- Absorbtia apei ionizate, alcaline, incepe din primul minut.
- Influenta benefica a ionilor negativi se manifesta in primul rand prin energizarea corpului fara efecte secundare si curatarea vaselor de sange cu cel putin 30% mai eficient.
- Curatarea de toxine a organismului se manifesta la nivelul fiecarui organ care absoarbe aceasta apa iar in timp (dupa cateva luni) se poate constata instalarea unei stari generale de bine la nivelul fiecarei unitati morfo-functionale a organsimului.

Este ideala pentru baut si gatit.

Apa acida:
- Constituie un bun tratament pentru problemele de piele.
- Este anti-fungica
- Vindeca ranile
- Curata pielea
- Actioneaza impotriva iritatiilor alergice (ex. nas)
- Curata obiectele casnice (efect puternic dezinfectant fara chimicale)

Nu este pentru baut!

AQUARION - OXIGENAREA APEI

O alta proprietate importanta a apei ionizate este faptul ca aceasta contine de 2-3 ori mai mult oxigen comparativ cu apa de la robinet. Organismul este astfel invadat de oxigen proaspat. Apa ionizata si alcalina indeparteaza acidul acumulat in sange si tesuturi, restabilind pH-ul ideal, intr-o anumita masura alcalin, al corpului. In acelasi timp aduce de 3 ori mai mult oxigen la organe, asigurand astfel o functionare mult imbunatatita in special a creierului.

AQUARION - OXIGENAREA APEI

O alta proprietate importanta a apei ionizate este faptul ca aceasta contine de 2-3 ori mai mult oxigen comparativ cu apa de la robinet. Organismul este astfel invadat de oxigen proaspat. Apa ionizata si alcalina indeparteaza acidul acumulat in sange si tesuturi, restabilind pH-ul ideal, intr-o anumita masura alcalin, al corpului. In acelasi timp aduce de 3 ori mai mult oxigen la organe, asigurand astfel o functionare mult imbunatatita in special a creierului.

AQUARION - DIMINUAREA CLUSTERILOR DE APA

Apa normala este formata din 11-16 molecule/cluster.
Apa ionizata este formata din 5-8 molecule/cluster.
Avantajul clusterilor de marime mica este acela ca o astfel de apa asigura o mult mai buna hidratare prin penetrarea celulelor de 6 ori mai eficient.

CRISTALELE DE APA

Apa este un mediu care primeste si intelege chiar si cele mai subtile vibratii din mediul inconjurator. Apa preia vibratiile in mod firesc si ne dezvaluie energia ei prin forma cristalelor. De fiecare data, forma si culoarea cristalelor de apa atesta calitatea sa din punct de vedere fizic si energetic. O apa impura cristalizeaza greu si sumbru. O apa purificata de reziduuri fizice si energetice creeaza la cristalizare forme hexagonale minunate.

Renumitul fotograf japonez de cristale de apa - Masaru Emoto – a fotografiat cristalele de apa formate din apa de la robinet si respectiv din apa produsa de dispozitivul Aquarion. Puteti vedea mai jos imaginile obtinute... 

UNICITATEA AQUARION-ULUI

- Filtreaza apa
- Ionizeaza apa
- Oxigeneaza apa
- Descompune dimensiunea clusterilor de apa

Beneficiile apei alcaline ionizate

• Te energizeaza!
• Spala reziduurile acide din corp.
• Nutrientii sunt mai eficient asimilati in corp.
• Hidrateaza corpul de 3 ori mai eficient decat apa obisnuita.
• Cel mai puternic antioxidant, reduce radicalii liberi mai eficient decat vit.C.
• Oxigeneaza corpul mai eficient decat orice terapie de oxigenare.
• Excelent tratament pentru Obezitate, Diabet, Psoriazis, Osteoporoza, Artrita.
• Curata corpul de toxine si otravuri mai eficient decat orice alta metoda de detoxifiere.
• Stopeaza sau incetineste cancerul, diabetul, artrita, bolile de rinichi, bolile cardio-vasculare, etc
• Regleaza Hipertensiunea arteriala.
• Consumand apa alcalina dupa exercitii fizice, echilibrul electrolitic al corpului se reface de 3 ori mai repede decat in cazul consumului de apa obisnuita, datorita absorbtiei mai bune.
• Oboseala este mai usor inlaturata.
• Excelent tratament pentru mahmureala;

Echipa clinicaverde.ro partener Calivita va recomanda beneficiile apei acide ionizate

• Trateaza acneea fara efecte secundare;
• Amelioreaza psoriazisul;
• Este benefica in tratamentul matretii;
• Umezeste ochii afectati de uscaciune cronica;
• Utilizarea externa a apei acide readuce catifelarea pielii si stralucirea parului.
• Excelenta in tratarea mainilor crapate si a pielii uscate.
• Excelenta in indepartarea ridurilor fine.
• Indeparteaza cu succes tartru de pe dinti.
• Excelenta pentru tratarea prin gargara a gurii, gatului si gingiilor.
• Benefica in tratarea ranilor si zgarieturilor;
• Ajuta la vindecarea taieturilor, arsurilor, eruptiilor.
• Excelenta in tratarea muscaturilor de insecte.
• Excelenta in tratarea otravirii cu iedera.
• Excelenta pentru tratarea eczemelor si ciupercilor de orice fel.
• Excelenta in tratarea problemelor vaginale.
• Excelent tratament pentru hemoroizi.
• Distruge bacteriile.
• Excelenta in spalarea fructelor, legumelor, a carnii si pestelui pentru indepartarea bacteriilor.
• Excelenta in ingrijirea florilor de apartament.
• Este utila ca insecticid pentru plante.

Cateva imbunatatiri clinice obtinute prin folosirea apei alcaline ionizate de dr. Hayashi si dr. Kawamura la Water Institute & Kyowa Medical Clinic, din Japonia, in perioada 1985-2000.

• imbunatatirea nivelului de glucoza din sange si NbAIC in cazuri de diabet;
• imbunatatirea circulatiei periferice in cangrena diabetica;
• imbunatatirea nivelului de acid uric in cazuri de guta;
• imbunatatirea functionarii ficatului in cazuri de hepatita, ciroze si boli hepatice;
• remedierea nivelului de colesterol, hipertensiune, anghina, infarct miocardic;
• ameliorarea ulcerelor gastro-duodenale;
• imbunatatiri in cazul reumatismului, boli de colagen, SLE;
• ameliorarea astmului, urtricariei, dermatitei atopice;
• remedieri ale deshidratarii la copii in cazuri de voma si diaree cauzate de infectii virale;
• imbunatatiri ale nivelului de bilirubina la nou nascuti;
• imbunatatiri in cazul tumorilor maligne ale ficatului, tumori metastazice;
• efecte benefice la femeile insarcinate: aproape ca nu mai apare starea de voma, ameliorarea problemelor de dinti, cresterea puterii de alaptare, etc.

"Dispozitivele pentru producerea apei alcaline ionizate au fost introduse in clinica noastra in mai 1985. Bazat pe rezultatele clinice obtinute in ultimii 15 ani, putem spune ca introducerea apei alcaline ionizate in spitale, pentru consum si pentru gatit, ar trebui sa fie o conditie obligatorie."
Beneficiile apei alcaline ionizate de Dr. Hidemitsu Hayashi, M.D.
Director al Institutului pentru Apa din Japonia Nisshin Building, 2-5-10 Shinjiku,
Shinjiku-ku, Tokyo, Japonia 160

AQUARION - INSTALARE

Pachetul Aquarion contine:
- Dispozitivul propriu-zis
- Kit de instalare pentru robinet
- DVD explicativ - usor de urmarit
- Ghid de utilizare usor de inteles

MANEVRAREA DISPOZITIVULUI

- Lumina de fundal se schimba in functie de modul de operare. Dispozitivul retine proprietatile pH-ului apei folosite ultima oara, si o va produce la fel cand este repornit.
- Pe display, indicatorul de pH are o lumina albastra daca apa produsa este alcalina, iar daca dispozitivul produce apa acida, se aprinde o lumina portocalie.
- Durata de viata a filtrului este afisata cu precizie. Momentul in care filtrul trebuie schimbat este usor observabil, iar in timpul schimbului, display-ul poate fi resetat cu usurinta.

AQUARION - INTRETINERE, DURATA DE VIATA SI GARANTIE

- Este usor de intretinut.
- Filtrul poate fi schimbat de utilizator (aprox. la fiecare 6 luni sau 5000 de litri).
- Partea mecanica a filtrului este usor de curatat.
- Aditivul din calciu de coral poate fi de asemenea usor de inlocuit de catre utilizator.
- Toate activitatile sunt vizibile pe panoul de control.

Garantie completa - 2 ani.
Durata de viata – peste 20 de ani.
Durata de viata garantata a filtrului - 5000 de litri.
Rata de eroare - cea mai mica din industrie.

BENEFICIILE ADUSE POTENTIALILOR UTILIZATORI

1. Familii - Nu mai e nevoie de cumpararea apei imbuteliate de la comercianti si transportul acesteia la domiciliu.
- Asigura consumul curent de apa proasptata de cea mai buna calitate.
- Este o solutie pentru santate, valabila atat pentru preventie cat si ca tratament.
- Contribuie la reducerea cheltuielilor medicale si a timpului dedicat redobandirii sanatatii.
- Este recomandat pentru folosirea in gospodarie (nu doar pentru baut).

2. Companii - Inlocuieste dozatoarele de apa din birouri si pe cele pentru plante.
- Rezolva problema apei de calitate pentru consumul uzual.
- Creste vitalitatea si eficienta in munca a angajatilor.
- Reduce cheltuielile aferente aprovizionarii cu apa la nivelul companiei.
- Reprezinta o solutie eficienta pentru igienizarea mediului.

CALCULE

Dispozitivul Aquarion costa 5950, 00 lei (5950, 00 de milioane de lei vechi, cel mai mic pret de distributie). Costul filtrului este de 371 RON.


Pentru familii si companii care distribuie apa la angajati: raportul costuri vs. recuperarea investitiei si beneficii ar fi urmatorul:
- O sticla (1, 5 l) de apa minerala de calitate medie din comert este aproximativ 0, 40 - 1 €.
- Intr-o familie de 4 persoane se consuma 12-15 sticle/saptamana.
- Cheltuielile anuale se ridica la 250 € - 780 €/ an (in medie 500 €/an).
- Pretul apei de robinet folosite plus electricitatea necesara AQUARION-ului, este mult mai mic decat costul pentru cumpararea sticlelor de apa imbuteliate.
- In aceste circumstante, perioada de recuperare a costului AQUARION-ului este de aproximativ 3 ani, ceea ce reprezinta doar a 5-a parte din timpul duratei sale de functionare (de mai mult de 20 de ani).
- Mai conteaza si factorii nefinanciari: pH echilibrat, o viata sanatoasa, aprovizionare comoda cu apa de calitate, protejarea mediului si multe altele.

Pentru clinici si cabinete medicale: se poate comercaliza catre pacienti apa furnizata de Aquarion. Astfel:
- O sticla (1, 5 l) de apa minerala de calitate medie din comert este aproximativ 0, 40 - 1 €.
- O sticla de apa de 1, 5 l filtrata si ionizata ar putea fi comercializata, spre exemplu, la pretul de 2 €.
- Pana la expirarea filtrului poate fi vanduta apa de 7.000 €, adica aproximativ 25.000 RON, ceea ce deja acopera de 5 ori pretul aparatului, generand un profit semnificativ.
- Pana la iesirea din uz a aparatului, considerand ca se utilizeaza minim 40 de filtre (1 la fiecare 6 luni, timp de 20 de ani), comercializarea apei Aquarion-ului genereaza un profit echivalent cu de 200 de ori costul aparatului.

Dispozitivul Aquarion costa 5950, 00 lei (5950, 00 de milioane de lei vechi, cel mai mic pret de distributie). Costul filtrului este de 371 RON.

In continuare vom face cateva recomandari privind consumul de apa alcalina si acida in vindecare diferitelor boli:

acnee: se spala fata prima data cu apa acida, dupa care cu apa alcalina;
afectiuni ale rinichilor: se bea cat mai multa apa alcalina;
alergii: se consuma 1 l/zi apa alacalina;
amigdalita, laringita: gargara de 5 ori/zi cu apa acida, dupa care se bea apa acida;
arsuri: se sparg(flictene)basicile, comprese cu apa acida 10 minute, se spala cu apa bazica de 3 x 3;
arsuri in zona stomacului: 100 g apa alcalina;
artrita: cantitate cat mai mare de apa alcalina;
astm: 1 l/zi apa alcalina;
boli degenerative: apa cat mai multa apa alcalina;
cancer: se bea apa alcalina;
colesterol: se bea apa alcalina;
colita: se bea 100 g apa acida, iar dupa 20 min se bea 100 g apa alcalina; se repeta de 3 ori/zi;
constipatie: se bea apa alcalina;
cosuri: 1 l/zi apa alcalina;
deficiente ale sistemului imunitar: 1 l/zi apa alcalina;
depresie: se bea apa alcalina;
dermatita: se spala cu apa acida, dupa care se spala cu apa alcalina;
diabet: se bea cantitati mari de apa alcalina;
diaree: de doua ori/zi a cate 200 g apa acida;
dureri ale incheieturilor: se bea 100 g apa acida, doua zile de 3 ori/zi;
dureri de cap: 100 g apa acida;
de dinti: clatirea cavitatii bucale cu apa acida;
dureri de piept datorate racelii: se spala cu apa acida 10 min, dupa care 5 min cu apa alcalina;
dureri musculare dupa exercitiile fizice: ingerare de apa alcalina ionizanta;
fungi, ciuperci, transpiratia picioarelor: se spala picioarele cu apa acida, dupa care 5 min cu apa alcalina;
gripa: se beau 200 grame apa alcalina seara;
gripa si raceala: gargara 10 minute cu 200 grame apa; se bea apoi 200 grame apa alcalina; durata 2-3 zile;
guta: cantitate mare de apa alcalina;
guturai de fân: 1l/zi apa alcalina;
hemoragii: se bea apa alcalina in cantitati mari;
hemoroizi: se bea 250 grame de apa alcalina din 4 in 4 ore;
herpes: se spala 10 min cu apa acida, dupa care cu apa alcalina;
hipertensiune: 1l/zi apa alcalina;
inflamatii: se spala cu apa acida, dupa care compresa de apa alcalina;
inflamatii ale ficatului: se bea cat mai multa apa alcalina;
inflamatii ale vaginului: se spala cu apa acida, dupa care cu apa alcalina;
mahmureala: se bea cat mai multa apa alcalina;
marirea prostatei: se bea 100 g apa alcalina 4 ori/zi, timp de 8-12 zile;
migrena: se bea apa alcalina;
obezitate: se bea apa alcalina;
osteoporoza: se bea cat mai multa apa alcalina;
picior de atlet: se spala zilnic piciorul cu apa acida incalzita;
pierderea parului: se spala 10 min cu apa acida, 5 min cu apa alcalina;
pietre: se bea apa alcalina;
pietre la rinichi: se bea apa alcalina;
probleme ale inimii: se bea 1 l/zi apa alcalina;
probleme circulatorii: se bea cantitati mari de apa alcalina;
psoriazis: se spala zona afectata cu apa acida, dupa care se bea apa alcalina;
rani si zgarieturi: se spala cu apa acida;
rau de dimineata: se bea apa alcalina;
retentie de apa: se bea apa alcalina;
tuse: 100 g/zi apa alcalina, timp de doua zile;

ulceratii ale picioarelor: din 4 in 4 ore se spala cu apa acida si se bea zilnic 200-300 g apa alcalina.

-se foloseste in mod curent montandu-se la robinet

-in functie de afectiuni  aveti recomandarile mai jos

Componente
Valoare
Unitate
Afectiuni si simptome in care actioneaza
Mod de folosire
Acnee
se spala fata prima data cu apa acida, dupa care cu apa alcalina;
se bea cat mai multa apa alcalina
se consuma 1 l/zi apa alacalina
Afectiuni ale rinichilor
gargara de 5 ori/zi cu apa acida, dupa care se bea apa acida;
se sparg(flictene)basicile, comprese cu apa acida 10 minute, se spala cu apa bazica de 3 x 3;
Alergii
100 g apa alcalina
cantitate cat mai mare de apa alcalina;
Amigdalita, laringita
1 l/zi apa alcalina
apa cat mai multa apa alcalina;
se bea apa alcalina
Arsuri ale pielii
se bea apa alcalina
se bea 100 g apa acida, iar dupa 20 min se bea 100 g apa alcalina; se repeta de 3 ori/zi;
se bea apa alcalina
1 l/zi apa alcalina
Arsuri in zona stomacului
1 l/zi apa alcalina
se bea apa alcalina
se spala cu apa acida, dupa care se spala cu apa alcalina
Artrita
se bea cantitati mari de apa alcalina
Astm bronsic
de doua ori/zi a cate 200 g apa acida;
se bea 100 g apa acida, doua zile de 3 ori/zi;
Boli degenerative
100 g apa acida;
Cancer
clatirea cavitatii bucale cu apa acida;
Colesterol
se spala cu apa acida 10 min, dupa care 5 min cu apa alcalina;
ingerare de apa alcalina ionizanta;
se spala picioarele cu apa acida, dupa care 5 min cu apa alcalina;
se beau 200 grame apa alcalina seara;
Colita
gargara 10 minute cu 200 grame apa; se bea apoi 200 grame apa alcalina; durata 2-3 zile;
Constipatie
cantitate mare de apa alcalina;
Cosuri
1l/zi apa alcalina;
Deficiente ale sistemului imunitar
se bea apa alcalina in cantitati mari;
Depresie
se bea 250 grame de apa alcalina din 4 in 4 ore;
Legenda: 1-1-1 = 1 dimineata, 1 la pranz, 1 seara.
Aquarion apa de calitate ionizata la robinet

 

Echipa clinicaverde.ro partener Calivita va raspunde la cele mai frecvente intrebari:
   

În cât timp se scurge 1 litru de apă ?
    Mai puţin de un minut (în medie, 40-45 de secunde).
Cât de des trebuie să schimbăm filtrul ?
    În cazul apei de o calitate şi utilizare normale, pentru o familie alcătuită din patru     membri, filtrul trebuie schimbat după aproximativ 6 luni. Aparatul măsoară permanent     cantitatea de apă utilizată, şi când această cantitate ajunge la 4000  l, este afişată de     aparat  - în acest moment, filtrul trebuie neapărat schimbat.
    Atenţie: dacă pe durata utilizării, aspectul sau mirosul apei se schimbă, se impune     schimbarea imediată a filtrului – indiferent de cantitatea de apă utilizată până în acel     moment. Durata de viaţă a filtrului poate scădea în funcţie de calitatea apei .

Este nevoie de un instalator la montarea aparatului ?
    În cazul unei racordări normale, nu este nevoie. Dacă însă doriţi să realizaţi racordul     sub chiuvetă, sau în cazul unei chiuvete care nu aparţine unui anumit standard, cereţi     ajutorul unui instalator.
Este nevoie de piese în plus ?
    Dacă aparatul este instalat diferit faţă de modul recomandat, da, poate fi     nevoie de piese în plus; de ex. în cazul racordării la un robinet  non-standard, posibil să fie     necesar un aşa-numit reductor, care poate fi montat doar de un instalator. În astfel     de situaţii, compania noastră nu este responsabilă de stricăciunile provocate de eventuala instalare incorectă a aparatului !
 Poate fi setat pH-ul ?
    Da, poate fi reglat. Există nouă trepte de utilizare: patru trepte pentru aciditate şi patru     pentru alcalinitate. La treapta „0” puteţi obţine apa purificată („Purified”), dar neionizată.
    Aparatul are, de asemenea, o aşa-numită funcţie de acord fin, cu ajutorul căreia poate fi şi mai precis reglat, în funcţie de calitatea sau pH-ul apei de la robinet
 Se poate găti cu apa de la Aquarion ?
    Da, se poate găti cu apa alcalină şi cea purificată (Purified). Nu utilizaţi apa acidă ionizată la gătit !
 Există vreo limitare a cantităţii de apă consumată ?
    Apa ionizată poate fi consumată în limitele corespunzătoare apei obişnuite, deci nu trebuie consumată în cantităţi nici mai mici, nici mai mari decât apa obşinuită. În cazul în care utilizăm apa ionizată în alte scopuri (de ex. pentru gătit), se foloseşte aceeaşi cantitate ca şi în cazul apei obişnuite.
    Vă recomandăm să consumaţi zilnic cantitatea optimă de apă necesară menţinerii sănătăţii (2-3 l sau chiar mai mult, în cazul unor temperaturi ridicate, a practicării unui sport sau în caz de diaree).
 Ce se întâmplă cu reziduurile reţinute de filtru ?
    Acestea rămân în filtru; din acest motiv, filtrul trebuie schimbat periodic.
 Poate fi aparatul utilizat pentru filtrarea apei de fântână ?
    NU se recomandă acest lucru ! Dacă totuşi doriţi să utilizaţi aparatul pentru filtrarea apei de fântână, vă recomandăm ca mai întâi să efectuaţi analiza apei la un institut autorizat.
 La ce se poate utiliza apa purificată (PURIFIED) ?
    Apa purificată poate fi consumată şi de către copii, şi, de asemenea, este sigură şi     pentru prepararea hranei sugarilor.
    În cazul în care luaţi medicamente, consumaţi întotdeauna apă purificată (niciodată NU folosiţi apă ionizată !)
 Poate avea vreun efect negativ alcalinizarea organismului ?
    În cazul unui consum normal (2-2, 5 l), se consideră că nu pot exista efecte negative.
 Sugarii/copiii mici pot consuma apă alcalină ?
    Cel  mai bine, în cazul sugarilor şi al copiilor mici, este să consume apă purificată    („Purified”).
 Ce se întâmplă dacă în aparat ajunge apă caldă ?
    Apa caldă dăunează filtrului şi aparatului, de aceea utilizarea acesteia este INTERZISĂ !
  La ce serveşte pre-filtrul ? Cum trebuie curăţat ?
    Pre-filtrul filtrează impurităţile mecanice mai mari. Dacă este necesar, pre-filtrul trebuie scos şi spălat cu apă curată şi, de asemenea, trebuie îndepărtate impurităţile pe care le-a reţinut.
  De ce este necesară activarea butonului „reset” atunci  când se schimbă filtrul ?
    Resetarea este necesară pentru a anula înregistrarea cantităţii de apă consumată, deoarece această informaţie ne indică când trebuie schimbat din nou filtrul.
 Există vreo limită de vârstă pentru utilizarea apei purificate alcaline ? De la ce vârstă poate fi consumată ? Există vreo limită superioară ?
    Consumul apei alcaline se recomadă  oricui începând de la vârsta de 6 ani, iar limită     superioară de vârstă nu există.
    Are vreun efect secundar ? Cine nu poate consuma această apă ?
    Pe lângă faptul că necesită o perioadă de acomodare, nu are nici un efect secundar. Însă persoanele care suferă de boli cronice trebuie să ceară avizul medicului înainte de     consumarea apei.
 Poate fi utilizată apa acidă pentru baia nou-născuţilor ?
    Este interzisă utilizarea apei acide pentru baia nou-născuţilor !

 

Astenia de primavara

       Odată cu sosirea primăverii, vremea este din ce în ce mai plăcută, zilele sunt mai lungi, totuşi multe persoane, în loc să se simtă reenergizate, se luptă în această perioadă cu o senzaţie de epuizare, de indispoziţie şi somnolenţă. Simptomele diferă de la persoană la persoană, la unele fiind mai vage, la altele mai accentuate, dar astenia de primăvară afectează pe toată lumea. Dar ce anume poate fi în spatele acestei stări ?

        Există multe explicaţii  pentru astenia de primăvară, dar devine din ce în ce mai evident faptul că în această stare complexă sunt implicaţi mai mulţi factori şi, din acest motiv, şi  abordarea problemei trebuie făcută ţinând seama de mai multe lucruri. Astenia de primăvară nu este o boală, ci o stare asupra căreia putem interveni (şi pe care o putem depăşi) cu multă uşurinţă.

    Carenţa de vitamine: este una dintre numeroasele explicaţii şi cea mai obişnuită sau, cel puţin, cea mai la îndemână. În timpul iernii, alimentaţia noastră nu este atât de diversificată, posibilităţile de alegere sunt mai limitate, astfel că este deficitară nu numai în vitamine, dar chiar şi în enzime. Chiar dacă ne străduim să consumăm zilnic legume şi fructe proaspete, doar un segment foarte îngust de populaţie are acces la legume şi fructe cu adevărat proaspete, din cauză că majoritatea sunt conservate sau modificate genetic.
      Ce putem face ? Pe lângă consumarea unor cantităţi mari de legume şi fructe şi o dietă echilibrată, se recomandă completarea alimentaţiei noastre cu suplimente alimentare de calitate. Clinicaverde.ro partener CaliVita oferă un spectru larg de astfel de produse, de ex. multivitamine (Full Spectrum, produse adecvate grupelor sanguine etc.), produse antioxidante (qProtect  Mega qProtect , Smokerade etc.), din care fiecare persoană îşi poate găsi produsul cel mai potrivit. Nu uitaţi de produsul nostru deosebit, ZenThonic, sau de produsele reenergizante, cum ar fi Coenzyme Q10, Energy and Memory etc.).

      Factori psihologici: deşi în multe locuri se consideră că simptomele asteniei de primăvară au o determinantă psihică (fiind o stare „la modă” în această perioadă), nu trebuie să omitem faptul că această teorie are o puternică bază reală. În timpul iernii, din cauza zilelor lipsite de lumină puternică şi reducerii activităţii fizice, scade nivelul hormonului numit serotonină, având drept consecinţă oboseala şi depresia.
      Cum putem depăşi această stare ? În nici un caz să nu compensăm senzaţia de fericire cu dulciurile. Să facem multă mişcare, să petrecem mai mult timp în aer liber, chiar dacă stăm într-un birou, să deschidem fereastra. Chiar şi o scurtă plimbare prin parc, după-amiaza, poate fi de mare ajutor !

      Metabolismul: iarna, metabolismul nostru este mai lent. Activităţile noastre fizice sunt mai reduse, avem  nevoie de mai mult somn şi petrecem mult mai puţin timp în aer liber. Metabolismul poate fi accelerat prin practicarea de exerciţii fizice (preferabil, în aer liber), cum ar fi mersul pe jos sau alergatul. Trebuie însă să ne gândim şi la starea tegumentului nostru şi metabolismul acestuia. Să ne începem fiecare zi cu duşuri alterativ calde-reci, apoi să ne îngrijim pielea cu produsele cosmetice CaliVita, de o calitate deosebită. Nu uitaţi că pentru atingerea scopului propus, bătălia pentru combaterea celulitei trebuie începută din timp, şi la aceasta poate contribui, într-o măsură importantă, crema anticelulitică C-Rx distribuită de CaliVita.

    Curăţenia mare de primăvară. Multă lume admite că primăvara trebuie începută cu o curăţenie mare care să se extindă asupra întregului organism. Printre produsele CaliVita găsiţi numeroase produse care favorizează procesele de detoxificare ale organismului (de ex. Green Care, Liquid Chlorophyll, Detox Patch, apa alcalină produsă de Aquarion etc.), indiferent de cura de detoxificare pe care o alegeţi.

      Debarasaţi-vă de starea depresivă, de kilogramele acumulate în perioada  de iarnă şi alegeţi, cu îndrăzneală, produsele CaliVita, ca un completare în bătălia împotriva asteniei de primăvară.