CaliClean Toilet

Rating: 2.8/5 (68 voturi)

35.31 RON
Tva:
24%
Cod produs:
CL0005
Puncte Bonus:
97
Cantitate:
946 ml
Cantitate:
Trimite unui prieten

Numele dvs.:*
E-mail dvs.:*
Email prieten:*
Abonare newsletter

Email:*

Ingrediente: apă filtrată, agenţi de curăţare vegetali, laurat sulfat de sodiu, lauril-glucozid, cocamidpropil betaină, monohidroclorură de uree, clorură de sodiu, colorant turcoaz.
Biodegradabil. Nu conţine fosfaţi. Nu conţine înălbitori.

Curăţă şi dezodorizează toaleta. Ajută la îndepărtarea urmelor de rugină, a depozitelor minerale etc.

Mod de utilizare: se trage întâi apa. Se aplică cel puţin 120 ml de produs sub marginea toaletei şi în vasul acesteia, acoperind suprafaţele pe care doriţi să le curăţaţi. Se lasă la înmuiat timp de minim 10 minute. Se freacă atent întreaga suprafaţă a toaletei după care se trage apa.

Atenţie: substanţe iritante în contact cu ochii. Evitaţi contactul cu ochii.

Prim ajutor: se clătesc ochii cu apă timp de cel puţin 15 minute. Apelaţi la doctor în cazul în care iritaţia persistă. În cazul înghiţirii: nu provocaţi voma. Beţi un pahar de apă. În ambele cazuri este recomandat să contactaţi medicul.
A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

 

Un flacon de CaliClean Toilet are 946 ml si costa 35.31 lei (cel mai mic pret de distributie).

Componente
Valoare
Unitate
Afectiuni si simptome in care actioneaza
Mod de folosire
Legenda: 1-1-1 = 1 dimineata, 1 la pranz, 1 seara.
Te ajutăm la curăţenia de primăvară


 
             În curând va sosi momentul pentru curăţenia de primăvară. Pregăteşte-te din timp, fără substanţe chimice periculoase! Chiar dacă nu putem face noi toată treaba în locul tău, te ajutăm să faci curăţenie la un preţ foarte convenabil.

Cumpără în martie sau aprilie trei produse CaliClean pe o singură factură şi pe al patrulea îl primeşti gratuit, iar casa îţi va străluci de curăţenie!


De ce sunt produsele CaliClean atât de bune?

Fiindcă sunt produse de igienă domestică ecologice, fără substanţe chimice. Ele protejează mediul înconjurător şi nu îţi pun în pericol sănătatea.

Substanţele active sunt 100% de origine vegetală.

În gama noastră poţi găsi produse destinate nevoilor speciale ale fiecărei gospodării: produse de curăţat bucătăria, baia, gemurile şi toaleta, pe lângă produsele de igienă domestică universale.

Fiindcă se prezintă sub formă de spray, utilizarea lor este la fel de simplă ca cea a produselor obişnuite de igienă domestică.

Parfumul plăcut de citrice asigură senzaţia de curăţenie.


Protejează curăţenia casei şi sănătatea familiei tale fără substanţe chimice corozive, într-un mod delicat, cu CaliClean pe care vi-l recomanda echipa Clinicaverde.ro partener Calivita.