CaliClean Bathroom

Rating: 2.6/5 (58 voturi)

35.31 RON
Tva:
24%
Cod produs:
CL0004
Puncte Bonus:
97
Cantitate:
946 ml
Cantitate:
Trimite unui prieten

Numele dvs.:*
E-mail dvs.:*
Email prieten:*
Abonare newsletter

Email:*

Ingrediente: apă filtrată, agenţi de curăţare vegetali, citrat de sodiu, decil-glucozid, alcool din porumb, glicol eter, hidroxid de sodiu, parfum de lămâie.
Biodegradabil. Nu conţine fosfaţi. Nu conţine înălbitori.

Îndepărtează urmele de săpun, rugină şi depunerile de calcar. Se poate utiliza pe diverse suprafeţe, inclusiv chiuvete, căzi, faianţă, gresie, uşi de duş.

Mod de utilizare: se aplică pe suprafeţele murdare şi se curăţă cu ajutorul unui prosop de hârtie sau a unei cârpe. În cazul suprafeţelor sensibile se testează întâi pe o zonă mică şi eventual care să nu se afle la vedere. Se repetă, dacă este necesar, în cazul suprafeţelor foarte murdare. Nu folosiţi pe lemn sau suprafeţe lăcuite. Electrocasnicele se scot din priză înainte de a fi curăţate.

Atenţie: substanţe iritante în contact cu ochii. Evitaţi contactul cu ochii.
Prim ajutor: se clătesc ochii cu apă timp de cel puţin 15 minute. Apelaţi la doctor în cazul în care iritaţia persistă. În cazul înghiţirii: nu provocaţi voma. Beţi un pahar de apă. În ambele cazuri este recomandat să contactaţi medicul.
A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

 

   Un flacon de CaliClean Bathroom are 946 ml si costa 35.31 lei (cel mai mic pret de distributie).

Componente
Valoare
Unitate
Afectiuni si simptome in care actioneaza
Mod de folosire
Legenda: 1-1-1 = 1 dimineata, 1 la pranz, 1 seara.
Te ajutăm la curăţenia de primăvară


 
             În curând va sosi momentul pentru curăţenia de primăvară. Pregăteşte-te din timp, fără substanţe chimice periculoase! Chiar dacă nu putem face noi toată treaba în locul tău, te ajutăm să faci curăţenie la un preţ foarte convenabil.

Cumpără în martie sau aprilie trei produse CaliClean pe o singură factură şi pe al patrulea îl primeşti gratuit, iar casa îţi va străluci de curăţenie!


De ce sunt produsele CaliClean atât de bune?

Fiindcă sunt produse de igienă domestică ecologice, fără substanţe chimice. Ele protejează mediul înconjurător şi nu îţi pun în pericol sănătatea.

Substanţele active sunt 100% de origine vegetală.

În gama noastră poţi găsi produse destinate nevoilor speciale ale fiecărei gospodării: produse de curăţat bucătăria, baia, gemurile şi toaleta, pe lângă produsele de igienă domestică universale.

Fiindcă se prezintă sub formă de spray, utilizarea lor este la fel de simplă ca cea a produselor obişnuite de igienă domestică.

Parfumul plăcut de citrice asigură senzaţia de curăţenie.


Protejează curăţenia casei şi sănătatea familiei tale fără substanţe chimice corozive, într-un mod delicat, cu CaliClean pe care vi-l recomanda echipa Clinicaverde.ro partener Calivita.