Super Soya Lecithin 100 CAPS-GEL

Rating: 2.6/5 (64 voturi)

55.22 RON
Tva:
24%
Cod produs:
PN0104
Puncte Bonus:
112
Cantitate:
100 CAPS GELATINOASE
Cantitate:
Trimite unui prieten

Numele dvs.:*
E-mail dvs.:*
Email prieten:*
Abonare newsletter

Email:*

Super Soya Lecithin 100 caps-gel- lecitina din soia tratament natural pentru scaderea colesterolului, stimulare biliara ,  arderea grasimilor si combaterea durerilor articulare, reumatismale

 

Lecitina este o substanta naturala ale carei efecte curative sunt putin cunoscute. Principalele sale componente sunt colina si inozitolul. Colina intra in structura membranelor celulare si se intalneste sub forma combinata cu diverse vitamine. Inozitolul se gaseste in proportie mare in structura creierului. Atat inozitolul, cat si colina contribuie la arderea si descompunerea grasimilor, impiedicand depunerea acestora in ficat. Lecitina reduce nivelul sangvin al colesterolului, converteste colesterolul si alte lipide in substante hidrosolubile, contribuind astfel la eliminarea lor din organism. Impiedica formarea placilor de aterom de pe peretii arteriali si fortifica musculatura cardiaca. Reduce in mare masura sau chiar elimina durerile articulare. Consumul sistematic al lecitinei permite celor suferinzi de artropatii sa-si desfasoare activitatile zilnice obisnuite. Lecitina vine si in ajutorul persoanelor meteosensibile. Este indispensabila si pentru ameliorarea durerilor articulare ale sportivilor. Asigura o culoare sanatoasa a pielii si combate caderea parului, previne aparitia diverselor eczeme, contribuie la intensificarea capacitatii de memorizare si are un usor efect sedativ. Administrata in combinatie cu mierea de albine, contribuie la intensificarea functiilor cerebrale. Este un excelent tonic pentru persoanele in varsta, apatice, care si-au pierdut apetitul. Accelereaza tranzitul intestinal si previne balonarea. Consumul de lecitina timp mai Indelungat poate incetini sau chiar opri dezvoltarea litiazei colesterolice.

Atentie! In cazul unor dureri articulare deosebit de intense (cu ocazia schimbarilor atmosferice, de exemplu) se poate utiliza o cantitate mai mare decat cea obisnuita. Dozele crescute sunt lipsite de orice pericol, necunoscandu-se efecte secundare. Consumul sistematic poate incetini sau opri cresterea ori formarea litiazelor colesterolice din colecist.

Un flacon mic de Super Soya Lecithin are 100 de capsule si costa 55.22 lei (cel mai mic pret de distributie).

1-1-0 doza tratament

2-1-0 doza de atac  timp de 2 saptamani dupa care se continua cu doza de tratament

 

Componente
Valoare
Unitate
Lecitana din soia
1200
mg
Fosfatidilcolina
180
mg
Fosfatidiletanolamina
150
mg
Fosfatidilinozitol
120
mg
Afectiuni si simptome in care actioneaza
Mod de folosire
Absorbirea si arderea grasimilor
1-0-1
Activitate fizica - stimulare
1-1-0
Adolescent 14-18 ani - prev.
1-0-0
Adult (18-50 ani) - preventiv
1-1-0
Afect. articulare degenerative
2-1-0
Alopecie
1-1-0
Ameteala
1-0-1
Antiinflamator
2-1-0 14 zile, apoi 1-1-0
Aparat respirator
2-1-0
Aparat urinar
1-1-0
Artrita
1-0-1
Artroza
2-1-0
Atentie
1-0-1
Ateroscleroza
1-1-0
Balonare
1-1-0
Batranete
1-0-1
Bioritm (armonizare)
1-1-0
Calculi biliari
1-1-0
Calculi renali
1-1-0
Celulita
1-1-1
Colecistita
1-1-0
Colesterol (scadere)
1-1-0
Colica biliara
1-1-1
Colica renala
1-1-1
Colita, colon iritabil
1-1-0
Contuzie
1-1-1
Convulsii
1-0-1
Coxartrza
2-1-0
Dischinezie biliara
2-1-0
Discopatie
2-1-0
Entorsa
1-1-1
Epistaxis
1-1-1
Fibron uterin
2-1-0
Fracturi
1-1-1
Greata
1-0-1
Hernie de disc
2-1-0
Indigestie
1-1-1 20 de zile, apoi 1-1-0
Insuficienta renala
2-1-0
Incaruntirea parului
1-1-0
Litiaza biliara
2-1-0
Litiaza renala
2-1-0
Lumbago
2-1-0
Matreata
1-1-0
Memorie (imbunatatire)
1-0-1
Menstruatii dureroase
1-1-1
Meteo-sensibilitate
2-1-0 10 zile apoi 1-1-0->
Mialgii
2 in criza
Nevralgii
1-1-0
Oboseala
1-1-0
Par sanatos
1-1-0
Persoana in varsta - preventiv
1-1-0
Reumatism
2-1-0
Sciatica
2-1-0
Scleroza (amiotrofica, in placi)
1-1-1
Sindrom premenstrual
1-1-1
Spondiloza
1-1-0
Steatoza hepatica
1-1-0 ->
Legenda: 1-1-1 = 1 dimineata, 1 la pranz, 1 seara.
O noua descoperire medicala: colesterolul declanseaza ciroza

  Un grup de cercetatori spanioli au demonstrat legatura stransa intre nivelul ridicat de colesterol si aparitia cirozei la persoanele obeze. Experimentele efectuate pe soareci deschid larg orizontul strategiilor terapeutice.Obezitatea, din ce in ce mai frecventa in toata lumea, influenteaza o serie de dezechilibre ale metabolismului, cum ar fi cresterea rezistentei la insulina sau dezvoltarea rapida a stratului de grasime in zona organelor vitale. Se estimeaza ca intre 25 si 30% din numarul persoanelor obeze au un ficat foarte gras. Din randul acestora provin bolnavii de ciroza hepatica. Cercetatorii din Barcelona sustin ca rolul-cheie in declansarea si evolutia cirozei nu il au trigliceridele, asa cum s-a crezut multa vreme. Obezitatea, din ce in ce mai frecventa in toata lumea, influenteaza o serie de dezechilibre ale metabolismului, cum ar fi cresterea rezistentei la insulina sau dezvoltarea rapida a stratului de grasime in zona organelor vitale. 

 Pentru scaderea colesterolului Clinica verde partener Calivita va recomanda: Cholestone , Omega 3 Concentrate , Lecithin 100 , Lecithin 250 , Nopalin.

Pentru reglarea metabolismului hepatic si ca ajuvant in croza hepatica Clinica verde partener Calivita va recomanda: Liver aid , Arginine Plus , Spirulina Max , Spirulina-Chlorella  Plus, Ocean 21 , Noni Organic.
 

Parazitozele intestinale si tratamentul natural cu produsele Calivita

                Parazitozele constituie un motiv de reala ingrijorare pentru oricine. In ultima vreme tot mai multi adulti au fost depistati cu diversi paraziti. Una din cauzele aparitiei acestora este igiena necorespunzatoare, insa lambria este rezistenta si la clorinarea apei, deci contaminarea este inevita
            Pentru o mai buna intelegere a fenomenului trebuie cunoscute cateva notiuni...
            Parazitul este o fiinta vegetala sau animala care traieste temporar sau definitiv pe seama altei fiinte vegetale sau animale, deseori provocandu-i tulburari evidente.
            Parazitismul reprezinta un mod de viata in care o fiinta foloseste, in parte sau in totalitate, ca mediu necesar vietii sale, o alta fiinta.
            Parazitozele sunt boli cauzate de prezenta in organism a diversi paraziti. Cele mai intalnite parazitoze sunt: giardioza sau lambiaza, ascaridioza si oxiuroza.


Giardioza

       Giardia este un parazit al intestinului subtire si al cailor biliare. Odata patruns in tubul digestiv al omului, parazitul se multiplica rapid, ajungand chiar la densitati de 1 milion de paraziti de 1 milion de paraziti/ cm patrat de mucoasa intestinala. Astfel apare malabsorbtia, deoarece portiuni intregi de pe suprafata intestinala sunt sustrase procesului de absorbtie.
       Contaminarea se realizeaza prin ingestia chisturilor de pe fructe sau legumele contaminate si nespalate, ingestia de alimente contaminate, maini murdare, apa contaminata. Apar urmatorele simptome: diaree, constipatie, dureri abdominale, dureri de cap, balonare, lipsa poftei de mancare, manifestari cutanate (prurit). In cazul in care parazitul patrunde in caile biliareestra si intra hepatice, apare lambliaza hepatobiliara cu rol in declansarea de coleciste, dischinezii biliare, enterite, colite. Lambliile declanseaza simptome cum ar fi: balonare, stare de oboseala, ameteala, pierdere in greutate. De asemenea se poate ajunge la hepatomegalie, cu alterarea probelor functionale hepatice.


Ascaridioza

        Ascaridioza este provocata de Ascaris Lumbricoides (limbric), un parazit de culoare alb=galbuie, uneori roz care masoara 15-25 cm. Ouale inghitite odata cu alimentele contaminate (fructe sau zarzavaturi nespalate) sau cu apa infestata ajung in intestin, unde, sub influenta sucurilor intestinale, isi pierd invelisurile, eliberandu-se larvele.
       Larvele strabat peretele intestinal si, pe cale venoasa, ajung in ficat, apoi, prin venele suprahepatice, la inima. Mai departe, prin mica circulatie, ajung in plamani unde perforeaza peretle alveolar, urca de-a lungul arborelui respirator si, prin trahee ajung in cavitatea bucala, de unde, inghitite, ajung din nou in intestin devenind adulte. Formele adulte se acupleaza, iar dupa 2-3 luni, femelele depun oua. Viata ascaridului adult este 1-2 de oua.
      Ascaridioza se face cunoscuta printr-o serie de tulburari clinice caracteristice celor 2 faze: de larva si de adult. In prima faza, cand are loc trecerea larvelor prin plamani, ne vom confrunta cu o adevarata pneumonie ascaridiana. In faza a doua, intestinala, vor aparea: dureri abdominale insotite de greata, balonari, modificari de apetit, tulburari de tranzit, cefalee, ameteli, prurit, anemie. Prezenta parazitului in caile biliare constituie cauza icterelor obstructive.



Oxiuroza

      Oxiurul este un parazit mic, femela masurand pana la 1 cm, iar masculul 0, 3-0, 5 cm. Trieste in cecum si migreaza, in special noaptea, spre orificiul anal, unde depune oua. Migrarea se face, deobicei, seara si se caracterizeaza printr-un prurit anal greu de suportat. Este introdus in organism prin intermediul mainilor murdare. Este insotit de prurit, insomnie, urticarie (datorita toxinelor), amenoree, apendicita parazitara, depresii grave, ocluzii intestinale.

     Parazitozele enumerate mai sus sunt raspnadite pe intregul glob, cu frecventa mai ridicata in colectivitatile de copii. Indiferent de tipul parazitului, prezenta acestuia in organism influenteaza negativ dezvoltarea fizica si psihica a celor infestati.Oranismul in plina dezvoltare al copiilor, cu necesitati energetice sporite, poate suferi mai mult de pe urma diversilor paraziti. Astfel, pot aperea tulburari de digestie si de absorbtie, inhibarea activitatii unor enzime, modificari ale mucoasei intestinale, toate acestea urmate de intarzieri in cresterea si dezvoltarea copiilor. De asemenea, toxinele eliminate de paraziti pot cauza tulburari neuro-psihice, tulburari de memorie, de atentie, de concentrare.
     In concluzie, parazitozele afecteaza intreg organismul. Nu trebuie laste netratate, dar nici tratate cu medicamente in exces sau nepotrivite.

      CaliVita International ofera o gama variata de produse naturale cu rol anti-parazitar, fara efecte secundare...

Solutia ideala pentru astfel de situatii cuprinde 3 etape:

    1. Distrugerea si eliminarea parazitului
    2. Eliminarea din organism a toxinelor rezultate in urma activitatii parazitului
    3. Refacerea organelor interne si a mucoaselor afectate de parazit

 

1. Distrugerea parazitului se poate realiza cu:

- Garlic Caps (extract de usturoi): omoara toti parazitii si totodata detoxifica organismul, accelereaza epitelizarea (vindecarea ranilor) mucoasei digestive si a organelor lezate. Este util in unele pneumonii, bronsite, traheite, ajuta la efacerea plamanilor dupa pneumoniile ascaridiene.

- Meal Time: contine enzime digestive care, impreuna cu extractul de usturoi (Garlic Caps), omoara chisturile de Giardia si ciupercile (prin continutul de usturoi si cuisoare). In acelasi timp este un bun dezinfectant, tonifica sistemul imunitar, contribuie la buna functionare a sistemului digestiv, protejeaza ficatul, elimina substantele reziduale.

- Para Protex: contine substante biologic active, de mare ajutor in lupta organismului cu parazitii, ciupercile si viermii intestinali. Actioneaza si asupra efectelor prezentei acestora in tractul digestiv si nu numai. Prin natura compozitiei sale lupta exclusiv impotriva agentilor intrusi, protejand bacteriile utile din intestine.

- White Willow: scoarta de salcie alba, are proprietati viermifuge.


2. Detoxifierea organismului se realizeaza excelent cu Pure Yucca


3. Refacerea florei intestinale si implicit a mucoaselor lezate de prezenta parazitului se face cu:

- AcZymes si Acidophilus: refac flora intestinala si asigura buna functionare a intestinului afectat.

- Green Care: cicatrizeaza leziunile intestinului cu ajutorul clorofilei. Mediul alcalin realizat este neprielnic parazitilor, iar vitaminele si mineralele prezente refac organismul afectat.

- Cholestone: contine usturoi si pectina de mar, care amelioreaza activitatea colonului si asigura mentinerea florei intestinale.

- Bee Power Royal Jelly: bogat in laptisor de matca, regenereaza tesuturile arborelui bronsic si este util in bolile hepatice, nevrite.

- OxyMax: prezenta oxigenului este neprielnica parazitilor si ajuta la refacerea rapida a tesuturilor lezate.

- Complexele multivitaminice Full Spectrum, Vital A, B, AB, 0, Lion Kids Punch with vitamin D , refac organismul dupa procesul de malabsorbtie ce insoteste parazitoza.

- Ocean 21: prin continutul de Aloe Vera reface tot tractul digestiv iar prin continutul de alge marine ofera din belsug necesarul de proteine, vitamine, minerale; sucul de morcov si sfecla (surse bogate in vitamine si minerale) refac tesuturile epiteliale.

- Super Soya Lecithin si Stress Management: prin complexul de vitamine din grupele B si C refac tesuturile.


Atentie! O combinatie optima de cateva produse  cu precizarea ca trebuie tinut cont ca la copii se administreaza dozele injumatatite clinicaverde.ro partener Calivita recomandam : Para Protex, Garlic Caps, Pure Yucca (la copii nu se da), Meal Time (mai ales la copii) si Acidophilus) este suficienta pentru solutionarea optima a parazitozelor.

O solutie pentru colesterolemie cu produse naturale

      Colesterolul este un tip de grasime care poate fi gasita în aproape orice aliment de origine animala. În general, colesterolul este considerat daunator de majoritatea oamenilor, desi este indispensabil pentru anumite functii vitale. În organismul uman este indispensabil pentru producerea hormonilor si mentinerea structurii membranelor celulare, dar o cantitate însemnata este utilizata si de catre ficat pentru producerea acidului biliar.

 

   Totusi, multe persoane trebuie sa-si supravegheze cu strictete colesterolemia datorata alimentatiei, deoarece ficatul singur produce o cantitate suficienta de colesterol pentru a acoperi necesitatile organismului.

 

   Colesterolul nu se dizolva bine în apa, din aceasta cauza transportul sau de catre sânge se face cu greutate. Transportul particulelor de colesterol este facilitat de un învelis proteic, numit lipoproteina. Clasificarea diferitelor lipoproteine se face în functie de densitatea lor, cele mai importante fiind colesterolul de mica densitate (low density lipoprotein, LDL) si de mare densitate (high density lipoprotein, HDL).

 

   În sânge, o mare parte a colesterolului este sub forma de LDL, iar acesta e transportat de la ficat la diferitele organe ale corpului, unde este utilizat. În cazul în care cantitatea de LDL din fluxul sanguin este prea mare, se pot forma depuneri aterosclerotice pe peretii vaselor sanguine, deoarece excesul de LDL din sânge este preluat de fagocite, care apoi se integreaza în peretii vasculari. Astfel, în timp, pe peretele vascular se formeaza niste "pernite" mici care vor îngusta lumenul vascular si vor reduce irigarea tesuturilor. În general, o colesterolemie crescuta înseamna o hipercolesterolemie periculoasa, adica LDL-colesterolemie.

 

   Exista însa si colesterol "bun". HDL înseamna particule de colesterol de diametru redus, care, spre deosebire de LDL, sunt utile. Caracteristica specifica a HDL-colesterolului consta în capacitatea sa de a mobiliza si colesterolul deja depus pe peretii vaselor de sânge si de a-l transporta la ficat, unde este eliminat si, astfel, nivelul colesterolului din sânge scade si organismul înlatura efectul nociv al acestuia, iar riscul aparitiei aterosclerozei se reduce. Cercetarile clinice internationale au dovedit ca la bolnavii cu un nivel mai scazut al HDL-colesterolului apar mai frecvent complicatii ale aparatului cardiovascular si creste riscul infarctului miocardic. În concluzie, HDL-colesterolul protejeaza vasele sanguine de leziuni aterosclerotice. De aceea, nu este suficient sa reducem doar nivelul colesterolului total, adica al LDL-colesterolului, ci, preventiv, este indispensabila si cresterea HDL-colesterolului.

 

   În acest sens, în viata de zi cu zi, pe lânga o alimentatie moderna, ne ajuta si consumul de suplimente alimentare. Sunt deosebit de benefice fructele cu un continut ridicat de vitamina A, C, E si alti antioxidanti. Este indicat sa se consume fructe al caror indice CARO (capacitatea de absorbtie a radicalilor de oxigen) este mare si care sunt bogate în fibre vegetale, cum ar fi, de exemplu, mangostana. În Europa, mangostana se întâlneste mai ales ca o componenta a unor sucuri de calitate sau a unor suplimente alimentare. Astfel, ZenThonic este un supliment alimentar care, pe lânga numeroasele efecte benefice asupra organismului, este util si în protejarea sistemului cardiovascular. Nivelul grasimilor din sânge poate fi redus si prin consumul de Nopalin, un supliment alimentar cu un continut ridicat de fibre vegetale. Nopalinul, prin efectul sau de reglare a greutatii corporale, înlatura si factorul de risc reprezentat de excesul ponderal. În prevenirea aterosclerozei este foarte important si consumul sistematic de acizi grasi nesaturati (acizii grasi omega 3). În afara de uleiul de peste Omega 3, si Evening Primrose Oil contine acizi grasi nesaturati. Consumând Evening Primrose Oil, vom obtine efecte la fel de benefice ca si în cazul suplimentului alimentar Omega 3. Dintre plante, este eficient usturoiul din Garlic caps, deoarece influenteaza nu numai nivelul colesterolului "bun" si "rau", ci îndeparteaza plachetele calcificate depuse deja pe peretii vaselor sanguine. Cele mai moderne produse cu activitate "multi", care scad colesterolemia, sunt cele care contin antioxidanti, fibre vegetale, acizi grasi nesaturati si usturoi (de ex. Cholestone). În sânge mai exista un tip de grasime cu rol în aparitia aterosclerozei: trigliceridele. Principalele componente ale grasimilor asimilate o data cu alimentele sunt trigliceridele, tesuturile grase ale organismului fiind formate aproape în totalitate din trigliceride. Depozitate sub forma de grasimi, ele reprezinta si cea mai importanta sursa de energie a organismului. O parte a trigliceridelor provine din grasimile alimentare, dar organismul este capabil sa sintetizeze trigliceridele si din alte alimente (de ex. zaharuri, respectiv carbohidrati). Nivelul trigliceridelor din sânge poate creste si în urma unei alimentatii bogate în grasimi sau a consumului de alcool în cantitati mari. Pentru a reduce nivelul trigliceridelor din sânge în vederea evitarii aterosclerozei si a infarctului miocardic, pe lânga respectarea unei diete este de ajutor si suplimentul alimentar Super Soya Lecithin.

Consumul de migdale, nuci şi alune determină o ameliorare a colesterolului

10 nuci.jpgConsumul de nuci, migdale şi alune determină o ameliorare a nivelului colesterolului, potrivit rezultatelor preliminare a 25 de teste clinice. Aceste alimente sunt bogate în proteine vegetale, mai ales acizi graşi nesaturaţi, în fibre, minerale, vitamine şi alte elemente ca antioxidanţii, precizează autorii studiului apărut luni în Archives of Internal Medicine. Consumul acestor fructe face obiectul cercetărilor datorită capacităţii lor de a scădea colesterolul sanguin şi reduce astfel riscul de boli cardiovasculare, explică doctorul Joan Sabate de la Universitatea Loma Linda din California. Ea a analizat rezultatele celor 25 de teste clinice, care au implicat consumul acestor alimente, desfăşurate în şapte ţări şi la care au participat 583 persoane cu niveluri scăzute sau ridicate ale colesterolului. În cadrul testelor, au fost comparate datele strânse de la un grup de persoane care nu au consumat alimentele respective şi de la altul, care consumase diferite cantităţi de nuci, migdale şi alte produse echivalente. Nimeni nu lua medicamente împotriva colesterolului.



  Participanţii la studiu au consumat în medie 67 g de migdale, nuci sau alte fructe cu coajă tare pe zi, ceea ce a determinat o scădere medie cu 5, 1% a nivelului total de colesterol. Trigliceridele, grăsimile care circulă în sânge şi provin mai ales din asimilarea corpilor graşi, a zaharurilor şi a alcoolului, au scăzut cu 10, 2% la persoanele care aveau niveluri ridicate (cel puţin 150 mg/dl), dar cu mai puţin la cele cu niveluri mai mici.

   Cel mai puternic efect al consumului de migdale, nuci şi alune a fost observat la persoanele care aveau un nivel ridicat al colesterolului rău (colesterolul LDL - lipoproteine de mică densitate), un indice de masă corporală scăzut şi un regim alimentar occidental, spun autorii studiului. Se recomandă astfel includerea acestor alimente în regimuri alimentare terapeutice pentru ameliorarea nivelului de colesterol, pentru că pot reduce riscul de boli cardiace, încheie ei.

 

sursa: posta medicala.ro